HP Latex suurkuvatuotanto


 
 

Monipuolinen - ekologinen -

uusia mahdollisuuksia

 

   
     
   
 

Verkkokauppaan:  HP suurkokotulostimet ►
Jätä yhteydenottopyyntö ►

 

 

 


              

Be
unstoppable !

                
       
 

HP tarjoaa vihreyttä suurkuvamainontaan


Energiaa säästävä ja ilman laatua vähän kuormittava tuotanto
Joutsenmerkattujen värikasettien kierrätys valmistajan kasettipalautuksen kautta
Käyttäjä- ja ympäristöystävällisellä värillä korkealaatuiset sisä- ja ulkomainokset
Yhdellä tulostimella vihreys + kestävyys + korkeatasoinen kuvalaatu 
    + värikylläisyys + tarkka väritoisto ajankohdasta tai olosuhteista huolimatta    
Tuota vain tarvittava määrä ja valitse tarpeeseen sopiva materiaali (laajin valikoima)
HP tekniikalla minimoit hukkamateriaalimäärän

Kolmannen sukupolven väri naarmuuntumista kestävä - ei laminointitarvetta!
Oikeilla valinnoilla kuormitat ympäristöä vähemmän
Vain uusiokäyttöön soveltuvat, kierrätettävät materiaalit todellinen
     vihreä vaihtoehto.
HP materiaalipalautuspalvelu kierrättää tulosteiden muovit
     voimavaroja säästäen
     

Nopeat ja taloudelliset täsmätoimitukset mainonnassa


Yhdellä tulostimella toteutettuna sama värimaailma
     kaikkiin mainoksiin tai sisustustulosteisiin kaikissa olosuhteissa
Hajuton ja heti-kuiva tuloste asennettavissa allergiaherkkiin
     paikkoihin (julkiset ja yksityiset) jo tulostuspäivänä
Kolmannen sukupolven värissä erittäin vahva naarmuuntumisen kesto
   - tuotteet ilman laminointia nopeammin ja ympäristöystävällisemmin (ulkokesto 3v)
  HP tekniikalla minimaalinen hukkamateriaali
  Hallinnoi tulostimen toimintaa etänä mobiilisovelluksen avulla

Sisustus- ja mainosmateriaaleja yksilölliseen tarpeeseen


  HP WallArt -suunnitteluohjelmistolla helposti räätälöityjä tilasuunnitteluprojekteja
      kaupalliseen mainonta- tai yksityiseen sisustustarpeeseen
  HP Latex-tulostimilla vain mielikuvitus on rajana: värimaailma, kuviopintojen
     työstäminen, herkät sävyvivahteet ja liukuvärit.
    

  


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

       


 

 

 

Ainutlaatuisella tekniikalla monipuolisemmin - ekologisemmin

 

Laadukkaan näyteikkunan mainosjulisteen tai ulkomainoskylttien tulee kestää auringon voimakkaita UV-säteitä sekä kosteutta ja pakkasta, ilman muutoksia tulosteen värisävyissä tai materiaalin ominaisuuksissa. Korkealaatuiset valokaappi- ja taidekuvat sekä paperijulisteet on aiemmin tulostettu pääosin sisäkäyttöön soveltuvilla vesipohjaisilla pgm-tulostusväreillä. Ulkomainokset ja kyltit toteutetaan puolestaan usein liuotin-, ekoliuotin- tai UV-tulostimilla.

Hewlett-Packardin kehittämässä, vuonna 2008 lanseeratussa vesipohjaisessa HP Latex- lateksiväriteknologiassa yhdistyvät edellä mainittujen tekniikoiden ominaisuudet eli vesipohjaisten värien korkealaatuinen kuvalaatu ja liuotinpohjaisten tulostimien tavoin hyvä ulko- ja mekaanisen hankauksen kestävyys. Näin ollen HP Latex tulostimilla voi tuottaa mainoksia, opasteita ja sisustusmateriaaleja monipuolisemmin, ekologisemmin ja nopeammin.

Lateksiväriteknologiassa väripigmentit kapseloituvat lateksipartikkelien sisään. Syntyy naarmuja, kosteutta, lämpötilavaihteluita ja voimakasta UV-säteilyä kestävä, välittömästi kuiva ja hajuton tulostepinta.

Tulostustekniikan ansiosta tulostimella voidaan tuottaa myös laajalle materiaalivalikoimalle. Ainutlaatuisella tulostustekniikalla voidaan tuottaa monipuolisesti niin korkealaatuisia valokaappimainoksia, pinnoittamattomia offset papereita ja ekologisia sisustusmateriaaleja kuin kestäviä ulkobannereita ja opasteita sekä automainonnan materiaaleja. HP Latex tulostimilla tuotat rullatulostinmarkkinoiden laajimman valikoiman sovelluksia!HP Latex 300- ja 500 sarjan tulostimet sisältävät HP Latex Optimizer – väriratkaisun vuonna 2013 lanseeratun teollisen tason HP Latex 3000 –tulostimen tavoin. Värin alle tulostettavan ja värin voimakkaasti kiinnittävän HP Latex Optimizerin avulla saadaan tulostettua yhä korkealaatuisempia kuvia suurillakin tuotantonopeuksilla (6 väriä + optimizer1200dpi). Optimizerin myötä tulostamisen kuvalaatu paranee entisestään. Värikiilto toistuu tasaisemmin ja liukuväreihin saadaan lisää pehmeyttä. Tulostusratkaisu nopeuttaa myös värin kuivumista alhaisemmassa lämpötilassa kuin edeltävissä HP Latex-tulostimissa.

 

HP Latex tulostimella saadaan aiempia väritekniikoita laajempi sovellusvalikoima ja tuotantokustannukset pysyvät alhaisina.

Syttymättömillä ja palamattomilla HP Latex-väreillä saadaan aikaan loistava värikylläisyys, täyteläinen musta sävy ja upea kiilto.

    Lateksitulostusväri on ekologisuudestaan ja vesipohjaisuudestaan huolimatta ulkokestävä. HP lupaa laminoimattomille Latex-tulosteille jopa 3 vuoden ulkokeston.

Kolmannen sukupolven HP 831 Latex väri tarjoaa lisäksi paremman kestävyyden naarmuuntumista vastaan. HP Latex 300 ja 500-sarjojen tulostimilla tulostetun, laminoimattoman vinyylitarran tai bannerin hankauskestävyys on verrattavissa liuotinpohjaisiin hard-solvent tulosteisiin. Uuden sukupolven värin kestävyyden ja naarmuuntumissuojan myötä tarroja tai bannereita eri tarvitse laminoida tai lakata, mikä nopeuttaa tuotantoa ja kuormittaa vähemmän luontoa.
 
  HP Latex  -videot
www.hp.com/go/hplatex
 

Verkkokauppaan:  HP suurkokotulostimet ►
 

 

  

Ympäristöä ja terveyttä kunnioittava sekä energiaa säästävä tuotanto

 

Lateksiväriteknologia on sekä ympäristö- että käyttäjäystävällinen. Positiiviset ympäristövaikutukset muodostuvat kierrätettävien materiaalien ja nikkelittömien värien lisäksi tehokkaampien ja käyttäjäystävällisten laitteiden, vähentyneen hukkamateriaalin ja pienentyneen energiakulutuksen kautta.

Tulostettaessa
ilmaan ei vapaudu orgaanisia kaasuja (VOC, HAP) tai voimakkaita hajuja. Tuotantotilaan ei siis tarvita ylimääräistä ilmanvaihtojärjestelmää tuotantokaasujen poistamiseksi.
Väri on täysin kuiva ja hajuton heti tulostimesta otettaessa, joten tuloste voidaan toimittaa välittömästi tulostamisen jälkeen myös allergia- ja hajusteherkkiin kohteisiin kuten sairaaloihin, kouluihin tai päiväkoteihin. Laitteen ulkopuolista kuivauslaitetta ei tarvita. Kaikki HP Latex 300 -tulostimet täyttävät tiukat Energy Star - energiatehokkuusvaatimukset sekä ovat CE-merkittyjä ja EPEAT Bronze -luokiteltuja.

Lisäksi tulostimien värikasetit ja tulostuspäät ovat kierrätettäviä valmistajan tarvikkeiden palautuspalvelun kautta. HP onkin saanut ainoana suurkuvatuotannon värivalmistajana Nordic Swan-hyväksynnän (Suomessa Joutsenmerkki-ympäristömerkki) lateksitulostusväreilleen.
 

    HP Latex värit ovat saaneet UL ECOLOGO ja GREENGUARD Gold –sertifioinnit hajuttomuutensa ja laitteen kierrätettävyyden (85% osista) ansiosta. Lue lisää sertifikaateista:

  HP Latex tulostimet täyttävät Energy Star- vaatimukset. Tämä tarkoittaa, että tämän sarjan tulostimet toimivat hyvin tiukkojen energiatehokkuusmääritteiden mukaisesti vaikuttamatta kuitenkaan laitteen tulostuskapasiteettiin ja näin ollen tuotannon taloudelliseen tehokkuuteen.
 
Taulukko HP 881*831 Latex Ink White Paper - Summary of regulatory compliance and environmental attributes


 

 
Ripeä tuotanto uskomattomasta laadusta tinkimättäHP Latex tulostin tarjoaa vaativalle suurkokotulostajalle erinomaiset työkalut pärjätä kilpailluilla, sähköistyvillä suurkuvamarkkinoilla.
 

Optinen materiaalisensori (OMAS) varmistaa korkean ja virheettömän tulostuslaadun myös korkeissa nopeuksissa ja 2-puoleisessa tulostamisessa.    


Integroidun spektrofotometrin avulla kalibroidaan tulostin ja huolletaan tai valmistetaan asiakasprojektien materiaalikohtaiset ICC-profiilit. Värimittaria hyödyntämällä tulostustalo voi varmistaa tuotantonsa tasalaatuisuuden sekä värien että tulostustarkkuuden osalta. Värinhallintamittarilla voidaan korjata niin headien eli tulostuspäiden kulumisen, tuotteiden varastointiajan pituuden kuin vuodenaikojen kosteuspitoisuuserojen vaikutukset tulostamisessa erittäin helposti.

Voit tulostaa lisäksi upeita kuvia myös huokoisille materiaaleille (lippukangas ja mesh banneri ilman taustaa) ylimääräisen tulostusvärin keräävän toiminnon ansiosta. Tulostin on varustettu lisäksi materiaalinkerääjällä ja X-leikkurilla.

Huom.  HP Latex suurkokotulostimilla voidaan tuottaa korkealaatuisia Canvas -tulosteita ja muita tekstiilejä lyhytaikaiseen käyttöön opasteiksi tai sisustus-/kaupalliseen käyttöympäristöön. Tuotantomenetelmällä tuotettuja tekstiilitulosteita ei suositella pitkäaikaiseen, toistuvaan käyttöön tai muutoin taittamista ja paljon käsittelyä vaativiin kohteisiin tai vaateteollisuuden tarpeisiin. Näissä vaativissa tekstiilitulosteissa suositellaan sublimaatiotulostamista. Myös yli 5% venyvät kankaat sekä reunasta reunaan lippukankaille tulostaminen suositellaan toteutettavan sublimoimalla. Lisätietoa


 
   

 
   
Väriteknologiansa ansiosta lateksitulosteet ovat kuivia heti tulostimesta otettaessa, eikä tulostemateriaalin rakenne ole muuttunut tuotannon aikana. Näin ollen tulosteet ovatkin välittömästi jälkikäsittely- ja asennusvalmiita, mikä nopeuttaa oleellisesti tuotantoa esimerkiksi liuotinpohjaisten värien tuotantoon verrattuna.

Kolmannen sukupolven värin kestävyyden ja naarmuuntumissuojan myötä tarroja tai bannereita ei välttämättä tarvitse enää laminoida tai lakata, mikä säästää aikaa ja kuormittaa vähemmän luontoa.

Valmistaja suosittelee uuden sukupolven HP Latex-tulostimien investointia työnkulkukokonaisuutena, yhdessä HP partnerien kanssa. HP suosittelee RIP-ohjelmaksi joko ONYX Thrive tai Caldera GrandRIP-ohjelmia. HP Latex 310 ja 330 tulostimiin sisältyy helppo SAi Flexiprint HP Basic Edition –RIP-sovellus, mutta niihin voidaan asentaa Calderan tai ONYXin APPE-RIP vaativampien töiden tulostajan tarpeisiin. HP suosittelee jälkikäsittelyratkaisuksi lisäksi Summan tarkkoja ja luotettavia tarraleikkureita.


 
   
         Hajuttomat ja heti-kuivat lateksitulosteet ovatkin valmiita toimitettavaksi eteenpäin välittömästi tulostamisen jälkeen myös sairaaloihin, ravintoloihin tai muihin yleisiin tiloihin, joissa on huomioitava erityisen tarkasti allergia- ja hajustetekijät.

 
   

 

Hallinnoi tuotantoa etänä HP Latex Mobile sovellusten avulla. HP Latex Mobile App brochure  (04/2015)
 Tiesitkö....  Kolmannen osapuolen todellisten käyttötestien perusteella tulostuskustannukset HP Latex 360 tulostimelle ovat vain 1,40€ / m². Testitulosteita oli ajettu yhteensä yli 7000m² eri tulostinmateriaaleille kuten tarralle, kankaalle ja bannerille.

Verkkokauppaan:  HP suurkokotulostimet ►
Verkkokauppaan:   Summa tarraleikkurit   ►
►Verkkokauppaan: ohjelmistot ja laadun varmistaminen ►
 


 

 


 

Räätälöityjä tilauudistuksia ja sähköistä liiketoimintaa


HP WallArt antaa avaimet sähköiseen liiketoimintaan sisustustuotteiden tuotannon ja myymäläsuunnittelun toteuttamiseksi. Työnkulku suunnittelusta tuotantoon helpottuu  ja nopeutuu. Lisäksi ohjelman avulla luodaan uudenlaisia ostoelämyksien verkkokaupassa asioiville.


 

  www.hpwallart.com

HP WallArt sovelluskohteita mm.  yksilöidyt seinätapetoinnit, julistekokonaisuudet, kangastulosteet / sisustuskankaat, muotoon leikatut koriste-elementit

Rekisteröidy testikäyttäjäksi (HP Latex tulostimen sarjanumerolla) ►

 Uusin version HP Wall Art 3.0 auttaa tulostustaloja, tapettivalmistajia ja sisustussuunnittelijoita yhä tiivimpään toimintaan vähittäismyyjien ja verkkokaupan kanssa. Ohjelmisto on nyt helpommin integroitavissa internetsivustoon, jolloin tuotantotalo saa käyttöönsä modernin web-to-print järjestelmän. Myös suunnitteluaineiston lataaminen ja jakaminen on tehty helpommaksi DropBoxin yhteistyön myötä.

Suunnitteluohjelmisto on ladattavissa myös Applen iOS mobiililaitteelle. Tämä tekee tuotannosta yhä joustavamman, sillä aineisto voidaan toteuttaa tarvittaessa asiakkaan kanssa heti paikan päällä. Grafiikka voidaan tuottaa joko asiakkaan kuvista, paikan päällä otetusta valokuvasta tai ladata suoraan ohjelmiston yhteistyökumppanin kuvapankista. HP WallArt 3.0  sisältää lisäksi valmiita suunnittelumalleja.

Ohjelmisto antaa kuluttajalle tai mainostajalle uusia verkkokaupan ostoelämyksiä, sillä se havainnollistaa tilatut tuotteet niiden lopullisessa ympäristössään (sisustettavassa huonetilassa).
 

     


  


Kierrätettävyys ja uusiokäyttöä

 Lateksiväritulostimien käyttöosia voidaan kierrättää ilmaiseksi valmistajan kierrätyspalvelun kautta.

Palvelu koskee  värikasetteja, tulostuspäitä, puhdistustyökaluja ja -kemikaaleja.


Lisäksi valmistaja lanseerasi Suomeen kesäkuussa 2010 jo usean vuoden Keski-Euroopassa toimineen materiaalien palautuspalvelun (Media Take-Back Program). Tämän ilmaispalvelun kautta tuotantotalot, asennusyritykset tai mainostajat voivat palauttaa sekä tuotannon ylijäämämateriaalit että käytöstä poistetut mainoskankaat niiden käytön jälkeen. Palvelu varmistaa, että julisteissa ja lipuissa käytetyt muovit kierrätetään voimavaroja säästäen.
 


Euroopan Unionin määrittelemän tuottajavastuun mukaisesti valmistaja ja jälleenmyyjä vastaavat sähkö- ja teknisen laiteromun keräyksestä ja kierrättämisestä asiakkaan puolesta.
 
Lue lisää Seri-Decon ympäristövastuullisesta toiminnasta

 

 

 


Haluatko liittyä HP Latex-tuotantotalojen kasvavaan joukkoon ja ekologisen tuotantovaihtoehdon tarjoajiin?


Tilaa henkilökohtainen demoaika Seri-Decon asiakaspalvelusta puh. (09) 612 2580.
Koulutamme myös myyntitiimisi  HP Latex -tuotteiden myyntiin.
 

HP Latex-tulostaja - tarvitsetko markkinointimateriaalia?


Ota yhteyttä Seri-Decon markkinointipäällikkö Miia Mustoseen. Lähetämme sinulle latauslinkin (mm. markkinointikuvat ja logot).
     
   

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ ►

     
   
 

www.seri-deco.com     
www.seri-deco.fi
www.seri-deco.lt

     sivu päivitetty 20042017
 
 
 

Kirjaudu sisään
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjä

Yhteensä: 0,00€
Asiakaspalvelu

MA - PE klo 8 - 16

010 841 8080

Tekninen tuki

MA - PE klo 8 - 16

010 841 8060

Etsitkö KAPA, alumiinikomposiitti- tai muita kevytlevyjä - klikkaa pikalinkkiä ja siirry suoraan oikeaan tuoteryhmään


Tulossa syyskuussa !!  Jusslan Demopäivät 6.-7.9.2017 klo 9-16

CAD-GIS-POS tulostaja - tutustu HP PageWide XL tuotantotekniikkaan - tilaa esittelyauto luoksesi - Demoauto jälleen Suomessa 14.-25.8.2017