Suojaa perheesi ja kotisi


 
 
Protect. Save. Renew.
Smart Solutions that positively impact lives.

Kiinteistön ja ajoneuvon ikkunakalvot - aurinkosuoja, UV-suoja, energiatehokkuus, häikäisysuoja, näkösuoja, myrskysuoja, ilkivaltasuoja, Graffitisuoja, happosuoja, naarmutussuoja, hankaussuoja, sirpalesuoja, räjähdyssuoja, turvallisuus - yksityisyys

   Ennakoi  —  suojaudu
  —  kalvota ikkunat

     
...murtautuminen   ...ilkivalta ja töhrintä
...tukahduttava sisätilojen kuumuus   ...kirkkaat valoheijasteet tv-ruudulla
...tapaturmat   ...yksityisyys
...huonekalujen ja parkettien haalistumat   ...UV-säteet ja ihosyöpä
...myrskysuojaus   ...räjähdyssuojaus
        
 
Monipuolinen Solar Gard® -ikkunakalvosarja tarjoaa ratkaisut kiinteistöjen ja kotitalouksien lasitustarpeisiin sisätilojen viihtyvyyden ja turvallisuuden sekä asukkaiden hyvinvoinnin parantamiseksi.
 
Oikeilla kalvovalinnoilla ja ammattilaisen laatuasennus tuovat sinulle mielenrauhan ja tyytyväisyyden vuosiksi eteenpäin.


 
    Ota yhteyttä
maahantuojan
       asiakaspalveluun. Kerromme alueesi
       valtuutetun Solar Gard yrityksen yhteystiedot.

 

    Puh. (09) 612 2580 myynti@seri-deco.fi

 

  

    


     
     
Kalvo pitää rikkoutuneen lasin sirpaleet paikoillaan, jolloin vältytään vakavilta henkilö- ja omaisuusvahingoilta.
     
     
Lue lisää miksi sinun kannattaa kalvottaa ikkunat ja valita juuri Saint-Gobainin laadukas Solar Gard®-ikkunakalvosarja.    


   Miksi ikkunakalvotus on tarpeen?
    1. Suojaudu vahingollisilta UV-säteiltäAuringon UVA ja UVB-säteet aiheuttavat suurimmalta osin huoneistojen tekstiilien, esineiden ja huonekalujen haalistumat. Säteet vahingoittavat myös arvoesineitä ja taidetta. Lisäksi ultraviolettisäteet vanhentavat ihoa ja lisäävät ihosyöpäriskiä. Kaikki Solar Gard®-ikkuna- ja suojakalvot estävät 99% vahingollisista UV-säteistä.


          

99% UV-suoja


Solar Gard®-ikkunakalvot ovat kansainvälisen Ihosyöpäjärjestön suosittelemia.2. Lisää mukavuutta sisätiloissaLaaja Solar Gard® aurinkosuojakalvojen ja aurinkoturvakalvojen valikoima tarjoaa ratkaisut kiinteistöjen ja huoneistojen lasitusongelmiin kuten sisätilojen liialliseen kuumuuteen ja haitallisiin valohäikäisyihin.

Ikkunakalvo on suunniteltu torjumaan ja imemään itseensä sisätilat kuumentavaa energiaa. Aurinkosuojakalvot tasoittavat sisätilojen lämmönvaihteluita tutkitusti jopa 4–5 astetta.

     

Paranna energiatehokkuutta ikkunakalvoilla


Solar Gard® auttaa keräämään kiinteistölle mm. LEED -sertifoinnin pisteitä. Vanhan kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen ikkunakalvoilla on säästänyt energiakustannuksia jopa 30%

Lisätietoa kiinteistön energiatodistuksesta »

 

  Kalvojen käyttö vähentää CO2-päästöjä

Solar Gard® on ensimmäinen EPD -hyväksynnän saanut ikkunakalvovalmistaja. Kalvoilla on tutkitusti positiivinen vaikutus ilmastoon. Valmistaja toimii myös ISO14001 ympäristösertifikaatin mukaisesti.

Energian säästäminen ja EPD hyväksyntä »
Arkkitehtuuriset raportit »
► Lisätietoa maahantuojan ohjesivulta 

3. Ei siristelyä - häikäisyä näyttöruudullaKirkas auringonvalo haittaa television katsomista ja tietokoneeden näyttöruudulta lukemista. Kirkkaus aiheuttaa usein myös päänsärkyä, migreeniä ja silmien rasitusta. Ikkunakalvovalinnalla voidaan vaikuttaa sisätilojen valomäärään ja vähentää sisään heijastuvia voimakkaita valoheijasteita. Kalvon vaikutus valonläpäisyyn ja heijasteisiin on luettavissa Sd-verkkokaupasta tuotteen alta löytyvästä kalvon omasta tuotekortista.


      Viihdy ikkunan äärellä ilman kuumuuden tunnetta ihollasi.

Nauti maisemista ilman näköalaa estäviä, pimentäviä verhoja.4. Uudista julkisivuaIkkunakalvoilla uudistat samalla kiinteistön julkisivua. Laaja Solar Gard -kalvovalikoima kattaa kirkkaan energiakalvon lisäksi eri sävyisiä kalvoja eri tummuusasteilla.

Ohuita ikkunakalvoja on tulostettu UV-ja HP Latex 300-sarjan suurkokotulostimilla. Tulostettu ikkunakalvo toimii samalla osana huoneiston sisustusratkaisua. Koska kalvo ei ole virallinen tulostusmateriaali, kuvien virheettömyyttä ja pysyvyyttä ei voida kuitenkaan täysin taata. Myös kalvojen toimivuus tulostinkohtaisesti ja tulostusasetukset tulee testata ennen varsinaista tuotantoa.


      Muista tarkistaa lupa-asiat

Mikäli asut rivitalo-, luhtitalo-, kerrostalo- tai muussa kiinteistössä, sinun tulee varmistaa luvat taloyhtiöltä ja mahdolliset kiinteistön julkisivumääräykset.
     


5. Varmista turvallisuusSolar Gard® Armorcoat - turvakalvot ovat iskutestattuja, korkealaatuisia suojakalvoja kiinteistöjen ja huoneistojen eritasoisiin turvallisuusvaatimuksiin kuten myrskyä, tulipaloa, räjähdystä tai murtautumista vastaan. Kestävyystulokset ovat luettavissa Sd-verkkokaupasta tuotteen alta löytyvästä kalvon omasta tuotekortista. Tutustu turvasertfikaatteihin valmistajan sivuilta (Turvallisuusraportit).


Kaikki suojakalvot suojaavat sirpalevahinkoja vastaan. Kalvo pitää rikkoutuneen lasiruudun koossa vähentäen näin ihmisen (ihon) vahingoittumista tapaturmissa (human impact, EN12600).

Räjähdysherkkien tuotantolaitosten (öljy-ja kemikaaliteollisuuden) naapurustossa ja kaupunkien keskustassa sijaitsevat toimitilat tai yksityiset asunnot suojataan yhä useammin paksummilla turvakalvoilla vahinkojen ja levottomuuksien varalta. Kalvo suojaa sisätiloissa oleskelevia ja huoneiston sisustusta hengenvaarallisilta, lentäviltä sirpaleilta. Solar Gard turvakalvoja on testattu räjähdyksen paineaaltoa vastaan ISO16933, GSA ja ASTM 1642 testein. Tulokset löydät valmistajan sivuilta turvallisuusraportit.

 

Rikkoutunut ikkunaruutu: vasen reuna ilman turvakalvoa, oikea reuna turvakalvolla

      Tiesitkö tätä!

  • Kymmenestä onnistuneesta murtovarkaudesta neljässä on päästy sisään rikkomalla lasipinta.

  • Räjähdyksen paineaallon voimasta jopa 40 m/s lentävät sirpaleet aiheuttavat vakavia vammoja.
     

Julkisissa kiinteistöissä ja kunnallisissa tiloissa velvoittaa yleinen turvallisuusvaatimus (turvattua lasia metrin korkeudelle lattiapinnasta) sekä elintarvikkeiden parissa toimivissa yrityksissä HACCP. Saint-Gobainin mukaan laminoitu ikkuna (rikkoutuessaan lasi pysyy koossa) ei kuitenkaan takaa täysin pienten, yksittäisten sirpaleiden irtoamista ja siruja lentämästä elintarvikkeiden tuotantolinjalle. Tämä saadaan korjattua asentamalla lasipintaan Solar Gard 4MIL sirpalesuojakalvo.


Paksuin turvakalvo vahvistaa lisäksi lasin kestävyyttä jopa 104kg iskuvoimaa vastaan hidastaen näin oleellisesti varkaiden työtä. Solar Gard® Armorcoat CL14 -turvakalvo onkin saanut EN 356 P2A- sertifikaatin turvallisuutta edistävänä tuotteena.

Turvakalvoja on saatavilla myös aurinkoturvakalvoina. Näissä kalvoissa yhdistyvät sekä aurinkosuojaominaisuudet että turvallisuustekijät.

 

 

6. Siisti julkisivu - katutason ikkunatKaupungin keskustan kiinteistöikkunoiden ongelmaksi koituu usein ilkivalta ja vandalismi. Pintoja töhritään mm. syövyttävillä hapoilla, spraymaaleilla tai hangataan terävillä esineillä. Julkisivun siistiminen on kallista ja työlästä, mikäli lasiruudut joudutaan uusimaan.


Suojaa katutason ja käytävien ikkunat optisesti kirkkailla Solar Gard® GraffitiGard®-pintasuojakalvoilla. Ilkivaltajäljet jäävät helposti vaihdettavaan ja siististi irtoavaan kalvoon, jolloin lasi säilyy vahingoittumattomana.

Antigraffitikalvoilla suojataan paljon myös julkisten kulkuneuvojen pintoja. EN45545 turvasertifiointi tulee voimaan 2015 aikana, joka vaatii asennetuilta tuotteilta hyväksytyt tuli-, kemikaali- ja savutestaukset.Solar Gard on jo testattu EN45545 sertifioinnin mukaan (tuli/savu/kemikaali). Helposti vaihdettava kalvo suojaa myös sisustusta ja taidetta haalistavilta sekä ihosyöpää aiheuttavilta UV-säteiltä (esto 99%). Kalvo pitää lisäksi sirpaleita paikoillaan lasin rikkoutuessa, joten tuote sopii erinomaisesti myös myymälöiden ja katutason toimistojen ikkunoihin. Tutustu turvasertfikaatteihin valmistajan sivuilta (Turvallisuusraportit).
 

      Turvaa ja suojaa pintasuojakalvolla

Pintasuojakalvoissa on myös turvakalvojen sirpalesuojaominaisuus sekä 99% UV-suoja.


     
Siisti julkisivu - suojatut tilat »

   Saint-Gobainin ikkunakalvot


     
   
Solar Gard® kuuluu Saint-Gobain konserniin, joka on maailman johtava valmistaja asumisen ja rakentamisen markkinoilla.


Monipuolinen Solar Gard® -ikkunakalvosarja tarjoaa ratkaisut erilaisiin kiinteistöjen lasitusongelmiin kuten sisätilojen liialliseen kuumuuteen, valohäikäisyyn, haalistumiin, energiatehokkuuden parantamiseen, lämpöhukkaan sekä omaisuuden ja henkilöturvallisuuden lisäämiseen. Sävytetyt ikkunakalvot uudistavat julkisivua ja voivat toimia myös osana  sisustus- ja mainontaratkaisua.


Solar Gard® -
aurinkosuojakalvot

(kiinteistön lämpötilahallinta)
    Solar Gard®
suojakalvot

(turvallisuus ja julkisivu)

Solar Gard® -aurinkosuojakalvot
(kirkas ja sävytetyt)

 

Solar Gard Armorcoat® -aurinkoturvakalvot
(sävytetyt)

Tutustu tuotteisiin 
       
Solar Gard Armorcoat® -sirpalesuojakalvot (kirkas)


Solar Gard Armorcoat® -turvakalvot (kirkas)


Solar Gard Armorcoat® -aurinkoturvakalvot (sävytetyt)


GraffitiGard® -pintasuojakalvot (kirkas)

Tutustu tuotteisiin »

Lisätietoa


 

Takuu ja hoitaminen


Solar Gard® -ikkunakalvot valmistetaan tiukkojen laatukriteerien mukaisesti. Tuotannon huipputeknologia ja patentoitu, naarmuuntumaton DuraGard®-pintakerros varmistavat kalvojen kestävyyden. Valmistaja myöntää sisäkiinnitteisille sirpalesuoja- ja turvakalvoille 12 vuoden ja ulkokiinnitteiselle 5 / 7 vuoden sekä GraffitiGard -suojakalvoille 5 vuoden tuotetakuun. Tarkemmat takuuehdot ja hoito-ohjeet ovat ladattavissa Sd-verkkokaupan ohjesivuilta.


Lisätietoa


 

 Haluatko kuulla lisää?  Ota yhteyttä maahantuojan asiakaspalveluun.
    Kerromme alueesi valtuutetun Solar Gard yrityksen yhteystiedot.


  Seri-Deco Oy
  Puh. (09) 612 2580   |   
myynti@seri-deco.fi


                 

 

  

 

   

 

   

 

 

 

 

     

 

 

 

   

 

 

   
             

Protect. Save. Renew.
Smart Solutions that positively impact lives. 


 
Seri‐Deco Oy on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän tarvikkeiden ja laitteiden maahantuoja. Asiakkaitamme ovat pääosin visuaalista viestintää toteuttavat yritykset. Toimimme asiakkaidemme kumppanina suurkuvatulostamisen, tarratuotannon ja opastevalmistuksen tuotantoratkaisuissa. Meiltä löydät laajan valikoiman tulostus-, leikkuri-, kaiverrus- ja laminointilaitteita sekä materiaaleja ja tuotannollisia ohjelmistoja.

 

Teemme jatkuvaa yhteistyötä edustamiemme valmistajien kanssa ja tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden laadukkaimmat ratkaisut. Palveluksessamme työskentelevät 27 ammattilaista varmistavat sujuvan logistiikan lisäksi ammattitaitoisen asiakaspalvelun sekä toimivat tuki‐ ja huoltopalvelut. Seri-Decon pääkonttori ja Suomen varasto sijaitsevat Tuusulassa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa.
 

www.seri-deco.com        |        www.seri-deco.fi       |       www.seri-deco.lt


Lue lisää maahantuojasta

sivu päivitetty 17062015

Kirjaudu sisään
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjä

Yhteensä: 0,00€
Asiakaspalvelu

MA - PE klo 8 - 16

010 841 8080

Tekninen tuki

MA - PE klo 8 - 16

010 841 8060

Etsitkö KAPA, alumiinikomposiitti- tai muita kevytlevyjä - klikkaa pikalinkkiä ja siirry suoraan oikeaan tuoteryhmään

Tervetuloa Seri-Decolle Jusslan Demopäiville 6.-7.9.2017 klo 9-16CAD-GIS-POS tulostaja - tutustu HP PageWide XL tuotantotekniikkaan - tilaa esittelyauto luoksesi - Demoauto jälleen Suomessa 14.-25.8.2017