Rekisteriseloste


Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Laadittu 11.08.2008

 

REKISTERINPITÄJÄ

 

Seri-Deco Oy (y-tun: 1035764-4)

Jusslansuora 15

04360 TUUSULA

puh: 010 841 8080

email: myynti@seri-deco.fi

 

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

 

Tanja Kipinä

puh: 010 841 8080
email: tanja.kipina@seri-deco.fi


REKISTERIN NIMI

 

Seri-Decon asiakasrekisteri

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS


Rekisterin käyttötarkoitus on asiakkaiden tilausten käsittely ja arkistointi. Tietoja voidaan käyttää Seri-Decon toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin tai sähköiseen mainontaan luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen ilmoittamalla siitä Seri-Decon asiakaspalveluun, sähköpostitse myynti@seri-deco.fi tai rekisterinhoitajalle.

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT


Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja:

 

• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tiedot käsitellyistä tilauksista

 

TIETOJEN LUOVUTUS


Tietoja ei luovuteta Seri-Decon ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

 

REKISTERIN SUOJAUS


Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan nimetyillä henkilöillä (käyttäjätunnus + salasana). Rekisteri sijaitsee salasanasuojatuilla palvelimilla.


 

www.seri-deco.com        |        www.seri-deco.fi       |       www.seri-deco.lt


 

Kirjaudu sisään
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjä

Yhteensä: 0,00€
Asiakaspalvelu

MA - PE klo 8 - 16

010 841 8080

Tekninen tuki

MA - PE klo 8 - 16

010 841 8060

Etsitkö KAPA, alumiinikomposiitti- tai muita kevytlevyjä - klikkaa pikalinkkiä ja siirry suoraan oikeaan tuoteryhmään

Tervetuloa Seri-Decolle Jusslan Demopäiville 6.-7.9.2017 klo 9-16



CAD-GIS-POS tulostaja - tutustu HP PageWide XL tuotantotekniikkaan - tilaa esittelyauto luoksesi - Demoauto jälleen Suomessa 14.-25.8.2017