Tervetuloa Kirjaudu sisään

  • Asiakaspalvelu:
  • ma–pe 816
  • 010 841 8080

HP Latex teknologialla tuotat kaikki suurkuvat

HP Latex suurkuvatulostimilla tuotat korkealaatuiset valokaappimainokset, taulut, ikkunagrafiikat, sisustustapetit, ikkunaverhot, tapahtumamarkkinointitulosteet, ulko-opasteet sekä autoteippaukset.

 

HP Latex tulostusteknologialla tuotat korkealaatuiset ja kestävät suurkuvat niin mainos-, sisustus- kuin opastekäyttöön. Vuonna 2008 lanseeratut rullatulostimet saavat toukokuusta 2018 alkaen rinnalleen myös levyille tulostavat HP Latex R-sarjan tasotulostimet. Tuoteperheen kasvun myötä et tarvitse enää muita suurkuvatekniikoita - HP Latex ratkaisuilla tuotat kaikki suurkuvatyöt nopeasti, laadulla ja ympäristöä kunnioittaen.

 

Patentoitu HP Latex tulostustekniikka

 

HP Latex on vesipohjainen, kestävä ja joustava tulostinväri, joka ei sisällä ihmiselle tai luonnolle haitallisia ainesosia. Näillä syttymättömillä ja palamattomilla tulostinmusteilla saadaan kuvaan loistava värikylläisyys, täyteläinen musta sävy ja upea kiilto. Lisäksi uusimpien sukupolvien väreillä tuotetut, hajuttomat tulosteet kestävät erinomaisesti mekaanista hankausta sekä ulkokäytössä voimakkaita lämpötilavaihteluja, kosteutta ja UV-säteitä laminoimattomana jopa 3 vuotta.

Vuonna 2008 lanseerattu, vesipohjainen HP Latex väriteknologia perustuu lateksipartikkeleihin, joiden sisään väripigmentit kapseloituvat tuotannon lämmitysvaiheiden yhteydessä. Värin alle tulostettavan ja värin voimakkaasti kiinnittävän HP Latex Optimizerin avulla saadaan tulostettua värikylläisiä, tarkkoja ja kiiltäviä kuvia sekä tasaisia liukuvärejä suurillakin tuotantonopeuksilla hyvin laajalle materiaalivalikoimalle. Tuotantoteknologian ansiosta tulostetta ei tarvitse laminoida, joten tuotantoprosessi on ripeä ja tuloste vähemmän ympäristöä kuormittava.  Lisäksi heti-kuivat, hajuttomat suurkuvat voidaan asentaa suoraan tuotannon jälkeen myös hajusteherkkiin tiloihin kuten sairaaloihin, päiväkoteihin tai lasten huoneisin. HP Latex suurkuvateknologialle onkin myönnetty korkein UL GreenGuard Gold sertifikaatti.

 


 

Paljon enemmän kuin suurkuvatulostin

 

Kaikki yhdellä tekniikalla!

HP Latex väriteknologian tuotantomahdollisuudet ovat erittäin laajat. Suurkuvalaitteilla saadaan tuotettua korkealaatuista jälkeä niin päällystämättömille papereille, huokoisille kuitumateriaaleille, tarroille kuin tapettimateriaaleille ja tulostusmuoveille. Uuden R-sarjan hybriditulostimen myötä tuotantovalikoima laajenee entisestään, sillä valkoisella lisävärillä varustettu tulostin tuottaa korkealaatuista kuvaa suoraan myös koville pinnoille kuten puulle, lasille sekä alumiini-, muovi- ja vaahtomuovilevyille.

Ripeät, kustannustehokkaat tuotannot!

Autamme valitsemaan laajasta tuotantolaitevalikoimasta yrityksesi tarpeisiin sopivan laite- ja ohjelmistokokonaisuuden. Heti-käyttövalmiit ja energiatehokkaat tulostimet tarvitsevat vain vähäistä ylläpitoa. Tulostin on synkronoitavissa täydellisesti työnkulkuohjelmiston avulla yhteen erilisen viimeistelylaitteen kanssa. Näin saat molemmista tuotantovaiheista maksimaalisen hyödyn ja tehokkuuden.

Tuotantolaatu kerralla kuntoon!

Seri-Deco ja HP tarjoavat paljon kustannustehokkuutta lisääviä ja suurkuvatoimintaan lisäarvoa tuovia työkaluja niin suunnittelu- ja tuotannon valmisteluvaiheeseen kuin itse varsinaiseen tuotantoon. Oikeilla lisätyökaluilla tuotat projektisi ripeästi ja  oikein värisävyin kerralla kuntoon materiaalista riippumatta sekä minimoit hukkamateriaalimäärän. Seri-Decon tekniset asiantuntijat auttavat löytämään organisaatiollesi sopivat ratkaisut, kouluttavat henkilökuntasi välineistön optimaaliseen käyttöön sekä auttavat sinua tarvittaessa arkisissa haasteissasi puhelintuen merkeissä.

HP Latex tuoteperheestä sopiva tuotantoratkaisu kaikkeen suurkuvatarpeeseen

 

Ole pysättämätön - valitse HP Latex

 

Olet sitten päivittämässä vanhat laitteesi uuteen, valitsemassa lisäkapasiteettia tuotantoosi, miettimässä tuotevalikoiman laajennusmahdollisuuksia tai etsimässä selkeää tuotantoratkaisua suurkuvatoiminnan aloittamiseksi, annan meidän auttaa valinnoissasi.

Tervetuloa inspiroitumaan ja perehtymään HP Latex-tuotantotekniikan mahdollisuuksiin Seri-Decon koulutustiloihin tai tilaa HP Latex -esittelyauto yrityksesi pihaan.

 

Ota yhteyttä Seri-Decon asiakaspalveluun puh. 010 841 8080 tai jätä yhteydenottopyyntö.

 

 

Lisätietoa:

Etkö löytänyt etsimääsi?

Anna meidän auttaa löytämään organisaatiosi tarpeisiin sopiva tuotantoratkaisu. Kaikki laitteet ja tarvikkeet saman katon alta kuvan tuottamiseksi erilaisille pinnoille, kuvien viimeistelyyn ja tuotteiden esillepanoon.

Ota yhteyttä