Tervetuloa Kirjaudu sisään

  • Asiakaspalvelu:
  • ma–pe 816
  • 010 841 8080

Älä tyydy UV-teknologian ongelmiin - valitse HP Latex R

HP Latex R sarjan tasotulostimet mullistavat suurkuvatuotannon

 

Älä tyydy enää UV-väritekniikan tuotantohaasteisiin. Valitse HP Latex kaikkeen suurkuvatuotantoon.  Latex R -sarjan tasotulostimella vastaat asiakkaiden nopeisiin tuotantotarpeisiin laadusta tinkimättä.  

 

Upeat kuvat aitoa tulostepintaa peittämättä

Tulosta värikylläiset, kiiltäväpintaiset ja kestävät kuvapinnat niin levy- kuin rullamateriaaleille pintastruktuuria peittämättä ja materiaalin omaa pehmeyttä vähentämättä. R-sarjan tulostimen vesipohjaiset HP Latex värit ovat hajuttomia, joustavia ja heti-kuivia. Peittävän valkoisen värin ansiosta saat upean jäljen niin värillisille pinnoille kuin lasille tai akryylille. Värit eivät haalistu eikä valkoinen kellastu pitkäaikaisessakaan käytössä (ulkokesto laminoimattomana jopa 3 vuotta).

 

Ripeät ongelmattomat tuotannot laadusta tinkimättä

HP Latex R - tulostimella tuotat sisätilasovelluksia 46m2/h ja ulkolevyjä aina 88m2/h. Tulosteet ovat asennusvalmiita heti tulostamisen jälkeen myös hajusteherkkiin kohteisiin. Tuotannolle onkin myönnetty korkein UL GreenGuard Gold sertifikaatti (kemikaalivapaa sisäilma). HP Latex -levytulosteet soveltuvat myös elintarviketeollisuuden pakkauskäyttöön.

Huom. Latex R valkoinen väri on ongelmaton. Se ei kuivu eikä tuki tulostuspäitä sisäisen kiertojärjestelmän ja irrotettavan tulostuspään ansiosta.

 

 

Uutta liiketoimintaa

Toteuta eri materiaaleja sisältävät kampanjatulosteet yhdellä, ekologisella väriteknologialla. Alhaisemman kuivauslämpötilan ansiosta tuotantomahdollisuudet Latex R -tulostimilla ovat entistäkin laajemmat niin päällystetyille kuin päällystämättömille materiaaleille.

Joustavilla väreillä tuotettu väripinta ei rikkoudu leikattaessa tai syvävedettäessä muotoon. Kuvan naarmunkestävyyttä lisää tulostettava HP Latex Overcoat -suojaaine. Mikäli tuloste halutaan laminoida, se voidaan toteuttaa lähes välittömästi tulostamisen jälkeen. Koska väri toistuu materiaalin pinnalla tasaisesti, vältät laminoinnissa yleisen silvering -efektin.

 

Älykästä, helppoa tuotantoa

HP Latex tulostimissa työnkulun tehokkuus ja tuotannon helppous on mietitty alusta loppuun. Automaattiset ja helpot ylläpitotoiminnot sekä 5L värikasetit varmistavat laitteen nopean käyttövalmiuden sekä tehokkaat yliyön tuotannot. Tasotulostimet ovat lisäksi täydellisesti yhteensopivia Summa F -sarjan tasoleikkureiden kanssa.

Valmistaja lupaa HP Latex R-sarjan tulostimille 3 vuoden takuun. Lisäksi niiden värikasettien ja tulostuspäiden kierrätys tapahtuu valmistajan muiden laitteiden tavoin HP Planet partner -kierrätysohjelman kautta.

 

Latex R-sarjan Suomen ensi-esittely

HP Latex R2000 esitellään ensimmäistä kertaa Suomessa 5.9.2018 klo 9 Seri-Decon Demopäivillä. Tervetuloa! 

 

Lisätietoa

Etkö löytänyt etsimääsi?

Anna meidän auttaa löytämään organisaatiosi tarpeisiin sopiva tuotantoratkaisu. Kaikki laitteet ja tarvikkeet saman katon alta kuvan tuottamiseksi erilaisille pinnoille, kuvien viimeistelyyn ja tuotteiden esillepanoon.

Ota yhteyttä