Tervetuloa Kirjaudu sisään

 • Asiakaspalvelu:
 • ma–pe 816
 • 010 841 8080

Päivitä tuotanto-ohjelmistot

Huomio ONYX, Caldera, Wasatch, SAi Flexi käyttäjät !! Nyt on hyvä hetki päivittää vanhat ohjelmistoversiot uuteen.

 

Tekninen tuki loppuu suurkuvatulostajien ONYX Thrive, ONYX V11, Caldera 9 ja Wasatch SoftRIP 7.4 työnkulkuohjelmistoista sekä kylttivalmistajien SAi Flexi 10 leikkuriohjelmistosta ja niitä vanhemmista versioista.

Ota saman tien käyttöösi uusimmat välineet, varmista tuotantosi sujuvuus sekä säästä aikaa ja rahaa päivittämällä vanha ohjelmisto uusimpaan versioon. Saadaksesi kaiken hyödyn irti uusimmasta ohjelmaversiosta, kysy lisätietoa myös käyttökoulutuksista. 

 

Miksi PÄIVITYS NYT on suositeltavaa?

 

Teknisessä toimiympäristössä kaikki käyttämämme laitteet, käyttöjärjestelmät ja ohjelmistot vanhenevat vähitellen poistuen lopulta käytöstä kehittyneemmän tuotteen edestä. Nopeasti muuttuvassa teknologiavirrassa valmistajat takaavatkin teknisen tuen enää vain uusimpaan ja sitä edeltävään versioon. Lisäksi ohjelmistojen käyttötapa ja hinnoittelu muuttuvat, sillä kaikki toiminnot (niin päivitykset kuin arkisiin vikailmoituksiin vastaaminen) siirtyvät vähitellen sähköisiin lisensseihin ja vuosittaisiin ylläpitosopimuksiin perustuviksi.

Jotta voit varmistaa tehokkaan, ongelmattoman tuotannon sekä parhaimman palvelutason jatkossakin arkisten ongelmiesi tueksi, on tärkeää pitää toimipisteesi käyttöjärjestelmät ja tuotanto-ohjelmistot ajan tasalla. Tee se saman tien, sillä useiden valmistajien kohdalla säästät rahaa toimiessasi nyt heti.

 

Tulostimen RIP-ohjelmistojen päivitys

 

 

ONYX ja ONYX Thrive

ONYX Thrive ja ONYX V11 tai sitä vanhempien ohjelmistoversioiden tuki on päättynyt. Valmistaja ei enää pysty tarjoamaan ko. versioille teknistä tukea. Lisäksi mm. seuraavien toimintojen toimivuutta ei vanhoissa versioissa enää voida taata: tulostinajurit, materiaaliprofiilit ja vialliset kopiosuojat.

 

On sinulla sitten mikä ohjelmistoversio tahansa, nyt on sopiva hetki päivittää ohjelmistosi uusimpaan ONYX V18 versioon. Saat päivityksen mukana mm. Adoben uusimman PDF-tulkin (APPE v4.8, paras mahdollinen Adobe CC-yhteensopivuus asiakkaan tiedostojen kanssa) sekä paljon uusia ominaisuuksia sekä värihallintaan että laadunvalvontaan ja jokapäiväistä tuotantoa helpottavia työkaluja. Otat samalla käyttöösi nykyaikaisen ylläpitosopimuksen, joka kattaa ilmaiset päivitykset tulevan 12 kk ajan.

 

Vanhojen versioiden päivityshinnat:  

 • Kaikkien versioiden päivityshinnat määräytyvät lisenssiin aktivoitujen ajurien määrien perusteella.
 • ONYX päivityshinta edellisestä versiosta alk. 300€  alv 0%, jatkossa alk. 995€ / vuosi (toistaiseksi voimassa oleva vuosisopimus, alv 0%)
 • ONYX päivityshinta kaksi pykälää vanhemmasta versiosta alk. 1200€ alv 0%, jatkossa alk. 995€ / vuosi (toistaiseksi voimassa oleva vuosisopimus, alv 0%)
 • Ohjelmisto toimitetaan etäasennuspalveluna. Kysy lisätietoa ohjelmistoversion käyttökoulutuksesta. 

Kysy tarkemmat tiedot päivitys- ja koulutushinnoista Seri-Decon teknisestä tuesta. Ennen yhteydenottoa tarkasta ONYX -ohjelmasi sarjanumero Queuen File -valikosta kohdasta 'View/Key'.

 

 

 

 

Caldera VisualRIP+ ja Caldera GrandRIP+

Caldera VisualRIP+ ja Caldera GrandRIP+ V9 tai sitä vanhempien ohjelmistoversioiden tuki on päättynyt. Valmistaja ei enää pysty tarjoamaan ko. versioille teknistä tukea. V10 tekninen tuki jatkuu vielä toistaiseksi.

 

On sinulla sitten mikä ohjelmistoversio tahansa, nyt on sopiva hetki päivittää ohjelmistosi viimeisimpään Caldera V11 versioon. Saat päivityksen mukana mm. Adoben APPE V4 PDF-tulkin, joka on jopa neljä vuotta uudempi kuin V9-versiossa. Saat siis käyttöösi huomattavasti kehittyneemmät ominaisuudet mm. bleedien luontiin ja epäsäännölliseen panelointiin. Otat samalla käyttöösi nykyaikaisen ylläpitosopimuksen, joka kattaa ilmaiset päivitykset tulevan 12 kk ajan.

 

Vanhojen versioiden päivityshinnat:

 • Kaikkien versioiden päivityshinnat määräytyvät lisenssiin aktivoitujen ajurien määrien perusteella.
 • Caldera Care päivityshinta edellisestä versiosta alk. 1595€, jatkossa 1000€ / vuosi (toistaiseksi voimassa oleva vuosisopimus, alv 0%)
 • Ohjelmisto toimitetaan etäasennuspalveluna. Kysy lisätietoa ohjelmistoversion käyttökoulutuksesta. 

Kysy tarkemmat tiedot päivitys- ja koulutushinnoista Seri-Decon teknisestä tuesta. Ennen yhteydenottoa tarkasta Caldera -ohjelmasi sarjanumero Applications-valikosta kohdasta 'Settings - KeyManager'.

 

 

Wasatch SoftRIP

Valmistaja ilmoittaa kehittävänsä ohjelmistoaan aktiivisesti lähiaikoina, eikä näin ollen pysty enää takaamaan Wasatch SoftRIP V7.4 tai sitä vanhempien ohjelmistoversioiden teknistä tukea.

 

Päivitä nyt siis viimeisimpään Wasatch SoftRIP 7.5. versioon ja varmista mm. Windows 10 Pro -yhteensopivuus sekä mahdollisimman hyvä PDF-tuki asiakkaan lähettämien tiedostojen kanssa.

 

Vanhojen versioiden päivityshinnat:

 • Wasatch päivityshinta: 300 € alv 0% + 6kk ylläpitosopimus 299 € alv 0% 
 • Ohjelmisto toimitetaan etäasennuspalveluna. Kysy lisätietoa ohjelmistoversion käyttökoulutuksesta. 

Kysy tarkemmat tiedot päivitys- ja koulutushinnoista Seri-Decon teknisestä tuesta. Ennen yhteydenottoa tarkasta Wasatch-ohjelmasi sarjanumero Ohje-valikosta kohdasta 'Tietoa tästä ohjelmasta'.

 

 

Leikkuriohjelmiston päivitys

 

 

SAi Flexi tai SAi PhotoPrint

SAi Flexi ja SAi PhotoPrint V10.5 tai sitä vanhempien ohjelmistoversioiden tuki päättyy 30.6.2018. Päivitä nyt uusimpaan Flexi Cloud V12 versioon. 1.7.2018 alkaen valmistaja ei enää tarjoa ko. versioille päivitysmahdollisuutta. Joudut sen jälkeen ostamaan päivityksen tilalle koko ohjelmiston täydellä hinnalla tai voit siirtyä vuosimaksupohjaiseen Flexi Cloud 365 Subscription -lisenssiin.

 
Vanhojen versioiden päivityshinnat:

 • Päivityshinta edellisestä V11 versiosta 30.6.2018 asti: alk. 495€ alv 0%
 • Päivityshinta kaksi pykälää vanhemmasta V10 versiosta 30.6.2018 asti: alk. 600€ alv 0%
 • 1.7.2018 alkaen suosittelemme siirtymään vuosimaksupohjaiseen Flexi Cloud 365 Subscription vuosilisenssiin 595€ / vuosi alv 0%, joka sisältää jatkossa automaattisesti kaikki ohjelmistopäivitykset ja takuun nopean vasteajan teknisestä tuesta.
 • Ohjelmisto toimitetaan etäasennuspalveluna. Kysy lisätietoa ohjelmistoversion käyttökoulutuksesta. 

Kysy tarkemmat tiedot päivitys- ja koulutushinnoista Seri-Decon teknisestä tuesta. Ennen yhteydenottoa tarkasta Flexi-ohjelmasi sarjanumero Ohje-valikosta kohdasta 'Tietoa tästä ohjelmasta'.

 

 

Ota yhteyttä

 

Laitetaan ohjelmistosi ajan tasalle. Ota yhteyttä tekniseen asiakaspalveluumme. Soita 010 841 8060 tai jätä yhteydenottopyyntö huolto@seri-deco.fi.

 

Päivityshintojen määrittelyä varten tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot:

 • Ohjelmistotiedot:  ohjelmiston nimi, ohjelmistoversio, sarjanumero - esim. ONYX Thrive 221 X11
 • Työasemasi käyttöjärjestelmä- esim. Windows 7 Pro, Windows 8.1 Pro, Linux Debian 2.1
 • Kopiosuoja tai eLisenssin sarjanumero:  sarjanumero SN tai Product Key

Etkö löytänyt etsimääsi?

Anna meidän auttaa löytämään organisaatiosi tarpeisiin sopiva tuotantoratkaisu. Kaikki laitteet ja tarvikkeet saman katon alta kuvan tuottamiseksi erilaisille pinnoille, kuvien viimeistelyyn ja tuotteiden esillepanoon.

Ota yhteyttä