Tervetuloa Kirjaudu sisään

  • Asiakaspalvelu:
  • ma–pe 816
  • 010 841 8080

Arkkitehti

Lisätietoa Seri-Decon tuotevalikoimasta arkkitehdeille ©Seri-Deco Oy

Seri-Deco on kuvallisen viestinnän tuotantoratkaisujen johtava laite- ja materiaalitukkuri. Valikoima kattaa mm. CAD-suunnittelijan tulostusratkaisut sekä pienoismallien ja vedosten tuotantoratkaisut.

Graafisen alan markkinoilla toimivat tuotantotalot toteuttavat tarjoamistamme materiaaleista erilaisia kuvapintoja ja opasteita kiinteistöihin. Mikäli tarvitset yhteystiedot alueesi toimijasta, lähetä tukkurille yhteystietokysely.

CAD -suunnittelijan tuotantolaitteet

Seri-Deco tarjoaa tuotantolaitteet piirrosten skannaamiseen, tulostamiseen, taittamiseen ja niputtamiseen sekä tulostusmateriaalit ja arkistointiseläkkeet. Tutustu valikoimaamme.

Tuotteita energiatehokkuuteen ja turvallisuuteen

Sisätilojen lämpötilavaihteluja voidaan tasata ja sisustusta haalistavat UV-säteet voidaan poistaa lähes kokonaan aurinkosuojakalvoilla. Sirpalesuojakalvo varmistaa rikkoutuneen ikkunaruudun paikalla pysymisen ja turvakalvo vahvistaa lasipintoja jopa 104kg iskuvoimaa vastaan. Kirkkaat ja metallipintaiset ilkivaltasuojakalvot toimivat sirpalesuojakalvojen ominaisuuksien tavoin. Lisäksi ne suojaavat asennuspintaa vahvoja kemikaaleja ja mekaanista hankausta vastaan.

Inspiroidu materiaaleista 

Tutustu mitä kaikkea voidaan tuottaa kiinteistöjen julkisivuihin ja sisätiloihin.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Anna meidän auttaa löytämään organisaatiosi tarpeisiin sopiva tuotantoratkaisu. Kaikki laitteet ja tarvikkeet saman katon alta kuvan tuottamiseksi erilaisille pinnoille, kuvien viimeistelyyn ja tuotteiden esillepanoon.

Ota yhteyttä