Tervetuloa Kirjaudu sisään

  • Asiakaspalvelu:
  • ma–pe 816
  • 010 841 8080

Suunnittelija

Lisätietoa Seri-Decon tuotevalikoimasta suunnittelijoille © Xrite Pantone;

Seri-Deco on graafisen alan johtava laite- ja materiaalitukkuri, jonka valikoima kattaa tuotantoratkaisuja mm. mainostuotteiden, tapahtumaopasteiden ja sisustusmateriaalien tuotantoon sekä ajoneuvomerkintöihin.

Inspiroidu materiaaleista

Tutustu verkkokaupan uutuus- ja erikoistuotteisiin. Mikäli haluat lisätietoa materiaaleista tai niiden käytöstä, ota yhteyttä Seri-Decon asiakaspalveluun puh. 010 841 8080. Tuotteita käyttökohteen mukaan lajiteltuna 

Ekologisin tuotantotekniikka

Tutustu myös HP Latex -suurkuvatekniikkaan, markkinoiden ekologisimpaan väritekniikkaan, jolla voidaan tuottaa kestäviä, hajuttomia ja värikylläisiä mainos- tai sisustustuotteita sekä ulko-opasteita. Mikäli tarvitset yhteystiedot alueesi HP Latex-tulostajista, lähetä tukkurille yhteystietokysely. 

Tarvikkeita suunnittelijalle

Seri-Deco tarjoaa tuotteita myös suunnittelijoille. Mikäli tarvitsette Pantone CMYK-RGB värikartan, tilaa omasi suoraan verkkokaupasta. Mikäli tarvitsette kalibrointiohjelman tietokoneen näytön, kameran ja projektorin kalibrointiin, ota yhteyttä juha.tarvainen@seri-deco.fi. 

Etkö löytänyt etsimääsi?

Anna meidän auttaa löytämään organisaatiosi tarpeisiin sopiva tuotantoratkaisu. Kaikki laitteet ja tarvikkeet saman katon alta kuvan tuottamiseksi erilaisille pinnoille, kuvien viimeistelyyn ja tuotteiden esillepanoon.

Ota yhteyttä