ImagePerfect 2D yliteippaustarra

 

Seri-Deco lanseeraa uudet ImagePerfect™ vinyylikalvot auto- ja yliteippauksiin


Toteuta ajoneuvoteippaukset toimivalla 2D-yliteippaustarralla entistä edullisemmin


Seri-Deco Oy lanseeraa auto- ja yliteippauksiin suunnitellun ImagePerfect™ 2578 PA 2D-tulostusvinyylin ja sen suojaksi tarkoitetun ImagePerfect™ 2810-105 2D WRAP -laminaatin. Uudella ainutlaatuisella kalenteroidulla, polymeerisellä tulostustarralla ja laminaatilla toteutetaan laadukkaita ja kestäviä auto- ja yliteippauksia nopeasti, helposti ja edullisesti.

IP 2578 PA Polymeric White Gloss 2D on huippuominaisuuksilla varustettu tulostettava 2D-yliteippaustarra erilaisten ajoneuvojen ja kuljetuskaluston teippauksiin. Polymeerinen, ohut (50 mic) ja ilmakanavoitu teippi mahdollistaa yliteippauksen kohteisiin, joissa on tasaisia ja kaarevia pintoja sekä 2D-syvennyksiä. Teippi on varustettu peittävällä liuotinpohjaisella liimalla, ja ilmakanavointi helpottaa ja nopeutta teippaamista sekä takaa siistin lopputuloksen. Materiaalin rullakoko on 1,37 x 50 m ja 2D-teippi soveltuu tulostettavaksi ekoliuotin-, liuotin- ja latex-väreillä.

Uusi kirkas ja kiiltävä IP 2810-105 Polymeric 2D -suojalaminaatti (50 mic) on suunniteltu käytettäväksi IP 2578 PA 2D-yliteippaustarran kanssa. Se suojaa tulosteita erittäin hyvin uv-valolta ja sääolosuhteilta. Ennen laminointia tulee varmistaa, että tuloste on täysin kuivunut.

IP 2578 PA 2D-yliteippaukseen

 IP 2578 PA 2D-yliteippaukseen

 

Polymeerinen 2D-teippi toimii 2D-syvennyksissä

Nykyisin monet ajoneuvot ovat tulleet muodoiltaan sulavammiksi siten, ettei esimerkiksi pakettiautoissa enää useinkaan ole valuvinyyliä vaativia syviä 3D-pokkauksia tai äkkinäisesti muuttuvia 3D-muotoja. Teippaajat ovat kaivanneet valuvinyyliä edullisempaa ratkaisua teippaamiseen.

ImagePerfect 2578 PA on kehitetty juuri tähän tarpeeseen. Polymeerinen ja kalenteroitu 2D-teippi on kustannustehokas ja toimiva ratkaisu autojen kylkiteippauksiin sekä yliteippauksiin, joissa on kaarevia pintoja ja 2D-syvennyksiä, mutta ei syviä 3D-pokkauksia. Lisäksi ilmakanavoidun PerfectApply-teknologian (PA), erinomaisen muotoutuvuuden ja alhaisen alkutarttuvuuden ansiosta IP 2578 PA on helppo asentaa. 

2D vs. 3D syvennykset ajoneuvoissa

 2D vs. 3D syvennykset pakettiautoissa

Kuva. 2D- ja 3D-syvennysten erot. IP 2578 PA soveltuu vain 2D-syvennyksiin – ei autojen 3D-pokkauksiin. 

2D-syvennyksillä tarkoitetaan yksiportaisia single-step pokkauksia / syvennyksiä (ks. kuva). Syvät 3D-pokkaukset ovat double-step syvennyksiä, jotka vaativat valukalvon, jotta materiaali saadaan pysymään syvän 3D-pokkauksen pohjassa. Huomioithan, että ImagePerfect™ 2578 PA soveltuu käytettäväksi sellaisten autojen kylki- ja yliteippaukseen, joissa on 2D-syvennyksiä, mutta ei syviä 3D-pokkauksia.  

 

Videolta näet vinkit 2D-syvennysten teippaamiseen ja jälkilämmittämiseen. 

Teippi asennetaan samalla tekniikalla, kun perinteinen valuvinyylikalvo, mutta kiinnitetty teippi tulee jälkilämmittää 100 – 120 °C:seen erityisen huolellisesti niissä kohdin, joissa materiaalia on venytetty. Jälkilämmitys on hyvä tehdä heti materiaalin venyttämisen jälkeen, jotta materiaali ei pääse nousemaan 2D-syvennysten pohjasta irti. 

 

 

Vihdoin toimiva 2D-yliteippaustarra

ImagePerfect™ 2D-teippausvinyylit ovat Seri-Decon emoyhtiön Spandexin valmistamia korkealaatuisia teippejä, joita Seri-Deco jälleenmyy Suomessa ja Eestissä. 

Muutama Seri-Decon asiakas on jo testannut uutta 2D-yliteippaustarraa. Raikua Oy käytti uusia ImagePerfect 2D-teippejä oman pakettiautonsa teippaamiseen. Raikuan asentajan Pirkka Lahtisen mukaan materiaali oli oikein hyvin käsiteltävää ja se toimii 2D-pokkauksissa mukavasti, kun jälkilämmityksen tekee nopeasti materiaalin venytyksen jälkeen. Auto on nyt ollut useamman kuukauden teipattuna sisällä ja ulkona erilaisissa keleissä, ja materiaali on toiminut ja pysynyt hyvin auton 2D-pokkauksissa. 

Seri-Decon myyntijohtaja Lassi Suoranta kertoo teippaajien jo kauan kaivanneen toimivaa polymeeriteippiä yliteippaukseen. ”Uusien ImagePerfect 2D-yliteippaustarran myötä pystymme nyt vastaamaan asiakkaiden tarpeeseen. Yhdellä ja samalla edullisella 2D-teipillä onnistuu sekä ajoneuvojen kylkien teippaaminen että koko auton yliteippaaminen. Uudet toimivat 2D-polymeeriteipit tarjoavat Seri-Decon asiakkaille mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaa kustannustehokkaasti.”

 

IP 2578 PA 2D-yliteippaukseen

 

Haluaisitko tilata?

Pyydä tarjous uusista 2D-yliteippausmateriaaleista Seri-Decon myyjältäsi tai asiakaspalvelusta.

Asiakaspalvelu: 010 841 8080

myynti@spandex.fi

Tarjoamme materiaalit pakettitarjouksena tutustumishintaan 30.6.2019 asti. 

Otathan yhteyttä!

 

 


 

Lisätietoa:

Lassi Suoranta, Myyntijohtaja, Seri-Deco Oy, myynti@spandex.fi, Puh. 010 841 8080

Hanna Jauhola, Markkinointipäällikkö, Seri-Deco Oy, hanna.jauhola@spandex.fi, Puh. 010 841 8087

 

Hyödylliset linkit:

 

Lisätietoa Seri-Decosta:

Seri-Deco Oy on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän tuotantolaitteiden ja tarvikkeiden maahantuontiorganisaatio, joka kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin. Yritys tarjoaa ratkaisuja suurkuvan tai merkkauksen tuotantoon erilaisille materiaaleille sekä tuotteiden viimeistelyyn ja esillepanoon Suomen ja Baltian markkinoilla. Tuotevalikoima kattaa mm. HP:n suurkuvatulostimet (HP Gold Partner), materiaalit, tulostusvärit, leikkurit, laminaattorit, tuotantolaserit, ohjelmistot, asennustarvikkeet ja display-tuotteet. Tukkuri tarjoaa myös teknisen tuen ja huoltopalvelut sekä työnkulku- ja automaatioratkaisut koulutuksineen. Seri-Decon pääkonttori sekä Suomen ja Viron varastot sijaitsevat Tuusulassa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa. Lisätietoa ja Sd-verkkokauppa: www.spandex.fi 

Seri-deco Spandex logo Spandex - leading brands