ImagePerfect SafeTouch antimikrobinen kalvo

 

ImagePerfect™ SafeTouch – Kirkas valinta antimikrobiseksi suojakalvoksi  

Maksimaalinen suoja mikrobeja vastaan 

 

 Erittäin tehokas antimikrobinen vaikuttava aine       Taattu antimikrobinen teho 3 vuotta
 Yli 99,99 % todistettu teho    Kestää hyvin toistuvaa, hankaavaa puhdistusta

 

ImagePerfect™ SafeTouch on antimikrobinen itseliimautuva läpinäkyvä kalvo (80 μ) käytettäväksi pinnoilla, joilla on tärkeää minimoida mikrobien leviäminen.

ImagePerfect™ SafeTouch estää mikrobien kuten bakteerien, sienten ja loisten kasvua pinnoilla lopulta tappaen ne. Kalvo tarjoaa yli 99,99 %:n todistetun suojan mikrobien kasvua vastaan, IP SafeTouchilla kalvotetut pinnat on helpompi pitää puhtaana epäpuhtauksista ja kalvo kestää erittäin hyvin pesua ja hankausta. Kalvo säilyttää antimikrobiset ominaisuutensa vähintään 3 vuotta.

Kalvo sisältää erittäin tehokkaan antimikrobisen aineen, sinkkipyritionin (zinc pyrithione), joka estää mikro-organismien, kuten bakteerien, sienten ja loisten, kasvua pinnalla. Vaikuttava aine poistaa mikrobeilta kasvuedellytykset, joita ne tarvitsevat selviytymiseen ja leviämiseen. Kalvo tarjoaa yli 99,99 %:n todistetun suojan tiettyjen mikrobien kasvua vastaan, taattu teho 3 vuodeksi.

Erittäin tehokas antimikrobinen aine on kapseloitu kalvon rakenteeseen sen sijaan, että se olisi kalvon pinnassa. Tämä säilyttää suojaavat ominaisuudet pidempään ja kalvo kestää säännöllistä puhdistusta ja pyyhkimistä sekä tarjoaa vakaan, pitkäkestoisen suorituskyvyn.

Perusteelliset riippumattomat testit osoittavat, että ImagePerfect SafeTouch kestää säännöllistä puhdistusta liuotinpohjaisilla puhdistusaineilla kuten 70,0 % etanoli, 0,1 % IPA ja 5,0 % bentsalkoniumkloridi.

Lisäksi se tarjoaa erinomaisen irrotettavuuden ja hyvät perkausominaisuudet. Kalvo on helppo irrottaa ja poistaa ilman liimajäämiä, minkä ansiosta pinta on kalvon poistamisen jälkeen heti entisellään. Läpinäkyvä kalvo on saatavana kiiltävä- ja mattapintaisena, jotta asiakkaat voivat yhdistää suorituskyvyn esteettisiin vaatimuksiinsa.

 

Käyttökohteet 

ImagePerfect SafeTouch -kalvo voidaan asentaa monenlaisille pinnoille, kuten puu ja lasi. Läpinäkyvä kalvo jättää alkuperäisen pinnan näkyville säilyttäen sen luonnollisen ulkonäön. Kalvo soveltuu asennettavaksi suoraan erilaisille tasaisille pinnoille. Käyttökohteita ovat mm. ovet, työpöydät, tarjoilu- ja ruokapöydät, vastaanotto- tai esittelytiskit, kaapit, hyllyt, ikkunat ja kosketusnäytöt. Tuote on ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi seuraaviin ympäristöihin:

 

Vähittäiskauppa        Kauppakeskukset, supermarketit, kaupat
Terveydenhuolto   Sairaalat, terveysasemat, lääkäreiden vastaanotot
Koulutus    Päivähoitopaikat, koulut, yliopistot
Joukkoliikenne   Taksit, bussit, junat, laivat
Palveluala   Hotellit, ravintolat, kahvilat, baarit, kuntosalit, elokuvateatterit  
Tapahtumat   Messut- ja konferenssitilat, näyttelytilat, kokoushuoneet

 

IP SafeTouch antimikrobinen suojakalvo

IP SafeTouch antimikrobinen suojakalvo

 

Lisäsuoja erilaisille pöydille kuten ruoka- ja työpöydille sekä vastaanottotiskeille.

 

Kalvon ominaisuudet

IP SafeTouch voidaan asentaa monenlaisille pinnoille, esim. puulle, lasipinnoille, alumiinille, ruostumattomalle teräspinnalle, PVC- ja akryylilevyille sekä kosketusnäytöille. Läpinäkyvä, kirkas (matta / kiiltävä) kalvo jättää alkuperäisen pinnan näkyville säilyttäen luonnollisen ilmeen. Kalvoa voidaan käyttää suojalaminaattina myös tulosteille, mutta suosittelemme vähintään 48 tunnin kuivumista ennen kalvon asentamista tulostetulle pinnalle.

Ominaisuudet    Edut
Sisältää antimikrobista vaikuttavaa ainetta, sinkkipyritionia      Tarjoaa yli 99,99 %:n todistetun suojan useiden yleisten bakteerien, sienten ja loisten kasvua vastaan
Antimikrobiset aineet on kapseloitu kalvon rakenteeseen   Tuotteen suojaavat ominaisuudet säilyvät jopa 3 vuotta. Kalvo kestää säännöllisen hankaavan puhdistuksen. 
Liuotinpohjainen, semi-permanent liima   Huonot kasvuolosuhteet mikrobeille kalvon reunoilla ja liitoskohdissa. Liiman lujuus: 10N / 25 mm (Finat TM 1/24 h)
Kalvon poisto ilman liimajäänteitä   Pinta palautuu helposti alkuperäiseen tilaan kalvon poistamisen jälkeen
80 micron   Kestävä kalvo, jota on helppo käsitellä asennuksen aikana
Perusteelliset antimikrobiset testit   Riippumattoman tahon tekemät testit osoittavat, että kalvo kestää toistuvaa puhdistamis 
Taustapaperi   2-puolinen, PE-päällystetty silikonipaperi, 140 g/m²
Läpinäkyvä kalvo saatavana matta- ja kiiltäväpintaisena   Alkuperäisen pinnan luonnollinen ilme säilyy, ja kalvoa voidaan käyttää painetun grafiikan päällä
Paloluokitus   EN13501 – 1:2018, luokitus: B-s1, d0

 

Antibakteeriset ominaisuudet ja testaus

IP SafeTouch on testattu antimikrobisen standardin ISO 22196 mukaisesti ja sen antimikrobisen ominaisuuden on osoitettu tarjoavan korkeatasoisen tehon (yli 99,99 %) useita erityyppisiä bakteereita* vastaan, mm.:

  • Escherichia coli (E. coli-bakteeri)  
  • Staphylococcus aureus (Golden Staph)
  • Methicillin-resistant Staphylococcus Aureus (MRSA) 
  • Salmonella
  • Listeria
  • Klebsiella Pneumoniae (K. Pneumoniae)
  • Enterococcus Faecalis (E. Faecalis)
  • Pseudomonas Aeruginosa
  • Legionella Pneumophila

Perusteelliset riippumattoman, ulkopuolisen tahon suorittamat antimikrobiset testit** osoittavat, että ImagePerfect SafeTouch -kalvon antimikrobinen suorituskyky kestää pitkäaikaista ja toistuvaa pinnan puhdistamista kovilla liuottimilla, kuten 70,0 % etanolilla, 0,1 % IPA:lla ja 5,0 % bentsalkoniumkloridilla. 

*Lista sisältää testatut bakteerit esitteen luomishetkellä. Muiden mikrobien testejä tehdään jatkuvasti lisää. Katso päivittyvä luettelo nettisivuilta.

**ImagePerfect SafeTouch on testattu riippumattoman tahon, 3A Laboratorin, toimesta (UNI CEI EN ISO/IEC 17025 -hyväksytty ja UNI EN ISO 9001 -sertifioitu).

 

Tilaa IP SafeTouch Seri-Decon verkkokaupasta tai asiakaspalvelustamme

Lisätietoa ja tilaukset asiakaspalvelustamme (ma-pe 8-16): Puh. 010 841 8080 / myynti@spandex.fi 

Tuote on tulossa varastoomme pian! (heinäkuussa 2020)

 

• Siirry verkkokauppaan IP SafeTouch -tuotesivulle »

• Lataa IP SafeTouch esite »

• Lue lehdistötiedote »

 


 

Lisätietoa Seri-Decosta:

Seri-Deco Oy on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän tuotantolaitteiden ja tarvikkeiden maahantuontiorganisaatio, joka kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin. Seri-Deco tarjoaa ratkaisuja suurkuvan tai merkkauksen tuotantoon erilaisille materiaaleille sekä tuotteiden viimeistelyyn ja esillepanoon Suomen ja Baltian markkinoilla. Tuotevalikoima sisältää mm. HP:n suurkuvatulostimet (HP Gold Partner), materiaalit, tulostusvärit, leikkurit, laminaattorit, tuotantolaserit, ohjelmistot, asennustarvikkeet ja display-tuotteet. Seri-Deco tarjoaa myös teknisen tuen ja huoltopalvelut sekä työnkulku- ja automaatioratkaisut koulutuksineen. Seri-Decon pääkonttori sekä Suomen ja Viron varastot sijaitsevat Tuusulassa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa. Lisätietoa ja Sd-verkkokauppa: www.spandex.fi 

Seri-deco Spandex logo Spandex - leading brands