Seri-Deco on osa Spandex-konsernia

 

Seri-Deco on nyt osa maailmanlaajuista Spandex-konsernia

Seri-Deco, Suomen johtava visuaalisen viestinnän laitteita ja materiaaleja tarjoava jälleenmyyjä, on nyt osa maailmanlaajuista Spandex-konsernia. Spandex on yksi maailman johtavista visuaalisen viestinnän kokonaisratkaisujen toimittajista, joka palvelee 33 000 asiakasta 18 maassa ja työllistää yli 900 henkilöä. Spandex on sign & display alan edelläkävijä, joka on toiminut alalla jo yli 40 vuotta.

 

Seri-Deco jatkaa Seri-Decona entiseen malliin

Spandex ja Seri-Deco tiedottivat 25. lokakuuta, että Spandex ostaa Seri-Deco Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupan myötä Spandex pääsee laajentamaan jalansijaansa Suomen ja Baltian alueelle, jossa Seri-Deco jatkaa liiketoimintaansa entiseen tapaan Tuusulasta ja Liettuasta käsin.

Seri-Decon johdossa ei tapahdu muutoksia. Seri-Decon toimitusjohtaja Jussi Heinämäki (kuvassa oik.) luotsaa yritystä jatkossakin eteenpäin ja Seri-Decon nykyinen johto jatkaa tehtävissään. Muutos ei myöskään vaikuta Seri-Decon henkilöstöön, brandiin eikä asiakassuhteisiin. Sd-verkkokauppa palvelee asiakkaita entiseen tapaan osoitteessa www.seri-deco.fi.

”Tämä yrityskauppa vahvistaa kykyämme toimia alan edelläkävijänä ja tarjota asiakkaille entistä monipuolisempia ratkaisuja ja parempaa palvelua. Seri-Deco jatkaa Seri-Decona entiseen malliin, mutta saamme taustalle maailman suurimman samalla alalla toimivan organisaation tuomat edut. Asiakkaille se tarkoittaa uusia mielenkiintoisia tuotteita ja palveluita, ja Seri-Decon henkilökunta saa tuekseen kansainvälisen konsernin verkoston, osaamisen ja resurssit”, kertoo Heinämäki.

"Premium-brandiportfoliollaan ja ”asiakkaat ensin” -filosofiallaan Seri-Deco on rakentanut menestystään samoille arvoille, joihin Spandexin maailmanlaajuinen toiminta pohjautuu, ja siksi Seri-Deco sopii täydellisesti organisaatioomme", kommentoi Spandexin toimitusjohtaja Rod Larson (kuvassa vas.).

 

Kaupan myötä Spandex vahvistaa läsnäoloaan Pohjoismaissa ja Baltiassa

Yritysosto tukee maailmanlaajuisesti toimivan Spandexin strategiaa olla opaste- ja graafisen alan tuotteiden johtava jälleenmyyjä ja asiakkaiden luottokumppani myös Pohjoismaissa ja Baltiassa. Spandex on jo aiemmin laajentanut toimintaansa Ruotsiin ja Norjaan, ostamalla Schneidler Grafiskan ja Skangrafin vuonna 2016.

Spandexin johtaja Rob Jackson tiivistää yrityskaupan etuja: "Yhdistämällä Seri-Deco Spandex-perheeseen voimme palvella tätä mielenkiintoista Pohjoismaiden ja Baltian markkinaa ainutlaatuisella tuotevalikoimalla, jota tukee ammattimainen ja verkostoitunut paikallinen tiimi, jonka taustatukena toimivat Spandexin maailmanlaajuiset palvelut ja tukiresurssit."

Lisätietoa:

Jussi Heinämäki, CEO, Seri-Deco Oy, jussi.heinamaki@seri-deco.fi +358 10 841 8081

 

Lisätietoa Spandexista:

Spandex on yksi maailman johtavista suurkuva, sign & display alan toimittajista, joka on toiminut graafisen alan edelläkävijänä jo vuodesta 1976 lähtien. Yritys on erikoistunut opaste- ja mainostuotannossa käytettävien laitteiden ja materiaalien markkinointiin, myyntiin, jakeluun ja tukeen, sekä digitaalisiin tulostusratkaisuihin että opaste- ja hakemistoratkaisuihin. Graafisten ratkaisujen johtavien tuotemerkkien edustajana Spandex palvelee suurta osaa asiakkaista, jotka tukeutuvat Spandexin laajaan valikoimaan ratkaisuja, asiantuntevaa neuvontaa ja palvelua sekä räätälöityjä ratkaisuja. Lisätietoa: www.spandex.com.


Lisätietoa Seri-Decosta:

Seri-Deco Oy on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän tuotantolaitteiden ja tarvikkeiden maahantuontiorganisaatio. Yritys tarjoaa ratkaisuja suurkuvan tai merkkauksen tuotantoon erilaisille materiaaleille sekä tuotteiden viimeistelyyn ja esillepanoon Suomen ja Baltian markkinoilla. Tuotevalikoima kattaa mm. suurkuvatulostimet, materiaalit, tulostusvärit, leikkurit, laminaattorit, tuotantolaserit, ohjelmistot, asennustarvikkeet ja display-tuotteet. Tukkuri tarjoaa myös teknisen tuen ja huoltopalvelut sekä työnkulku- ja automaatioratkaisut koulutuksineen. Seri-Decon pääkonttori sekä Suomen ja Viron varastot sijaitsevat Tuusulassa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa. Lisätietoa ja Sd-verkkokauppa: www.seri-deco.fi 

Seri-deco Spandex logo Spandex-logo