Seri-Deco on osa Spandex-konsernia

 

Spandex laajentaa Suomen ja Baltian alueelle ostamalla Seri-Deco Oy:n

TUUSULA, SUOMI, 25.10.2018 

Spandex, graafisen alan opaste- ja kuvatuotannon innovatiivisten kokonaisratkaisujen toimittaja, laajentaa toimintaansa Pohjoismaissa yrityskaupalla ostamalla Seri-Deco Oy:n, Suomen ja Liettuan sign & display markkinoilla toimivan johtavan toimittajan, joka tarjoaa opastetuotannon ja suurkuvatulostamisen laitteita sekä rulla- ja levymateriaaleja visuaalista viestintää toteuttaville yrityksille.

Seri-Deco on johtava HP:n ja Avery Dennisonin tuotteiden toimittaja Suomessa ja yrityksen historia alalla ulottuu jo yli 40 vuoden taakse. Tuoteportfolio sisältää HP:n ja Averyn lisäksi mm. Chemican, Rolandin ja Summan tuotemerkit, ja vuoden 2016 yritysosto ja yhdistyminen levyihin, display-telineisiin ja tekstiileihin erikoistuneen Widecon kanssa laajensi Seri-Decon tuotevalikoimaa ja palveluita entisestään.

Seri-Deco palvelee Helsingin seudulta käsin eri puolella Suomea ja Viroa sijaitsevia asiakkaitaan, ja Liettuan toimipiste hoitaa asiakkuuksia Liettuassa ja Latviassa.

Seri-Deco Oy on kasvattanut markkina-asemaansa kattavalla tuote- ja palvelutarjonnalla. Toimituksista vastaa Seri-Decon osaava ja sovelluslähtöinen myynti- ja tekniikkatiimi, joka on sitoutunut palvelemaan asiakkaita laajalla varastovalikoimalla ja nopeilla toimituksilla.

Spandexin toimitusjohtaja Rod Larson kommentoi yrityskauppaa: "Premium-brandiportfoliollaan ja ”asiakkaat ensin” -filosofiallaan Seri-Deco on rakentanut menestystään samoille arvoille, joihin Spandexin maailmanlaajuinen toiminta pohjautuu, ja siksi Seri-Deco sopii täydellisesti organisaatioomme.”

Spandexin johtaja Rob Jackson lisää: "Yhdistämällä Seri-Deco Spandex-perheeseen voimme palvella tätä mielenkiintoista markkinaa ainutlaatuisella tuotevalikoimalla, jota tukee ammattimainen ja verkostoitunut paikallinen tiimi, jonka taustatukena toimivat Spandexin maailmanlaajuiset palvelut ja tukiresurssit."

Seri-Decon johto säilyy ennallaan, ja yritystä johtavat toimitusjohtaja Jussi Heinämäki ja myyntijohtaja Lassi Suoranta.
Spandex on jo vakiinnuttanut asemansa opaste- ja graafisen alan tuotteiden jälleenmyyjänä Ruotsissa ja Norjassa, ja yhtiö on laajentanut jalansijaa Pohjoismaissa vuodesta 2016 alkaen ostamalla Schneidler Grafiskan Ruotsissa ja Norjassa sekä Skangrafin Norjassa.

Seri-Decon toimitusjohtaja Jussi Heinämäki sanoo: "Seri-Decosta on tullut menestyksekäs visuaalisen viestinnän tuotteiden ja palveluiden toimittaja, ja olemme aina toimineet ”asiakkaat ensin” -periaatteella kaikessa mitä teemme. Olemme erittäin innoissamme lisäeduista, joita voimme tarjota asiakkaille, työntekijöille ja päämiehille Spandexin omistuksessa."

 

Lisätietoa:

Jussi Heinämäki, CEO, Seri-Deco Oy, jussi.heinamaki@seri-deco.fi +358 10 841 8081

Rob Jackson, Vice President, Spandex, rob.jackson@spandex.com +44 776 7200 700

 

Lisätietoa Spandexista:

Spandex on yksi maailman johtavista suurkuva, sign & display alan toimittajista, joka on toiminut graafisen alan edelläkävijänä jo vuodesta 1976 lähtien. Yritys on erikoistunut opaste- ja mainostuotannossa käytettävien laitteiden ja materiaalien markkinointiin, myyntiin, jakeluun ja tukeen, sekä digitaalisiin tulostusratkaisuihin että opaste- ja hakemistoratkaisuihin. Graafisten ratkaisujen johtavien tuotemerkkien edustajana Spandex palvelee suurta osaa asiakkaista, jotka tukeutuvat Spandexin laajaan valikoimaan ratkaisuja, asiantuntevaa neuvontaa ja palvelua sekä räätälöityjä ratkaisuja. Lisätietoa: www.spandex.com.


Lisätietoa Seri-Decosta:

Seri-Deco Oy on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän tuotantolaitteiden ja tarvikkeiden maahantuontiorganisaatio. Yritys tarjoaa ratkaisuja suurkuvan tai merkkauksen tuotantoon erilaisille materiaaleille sekä tuotteiden viimeistelyyn ja esillepanoon Suomen ja Baltian markkinoilla. Tuotevalikoima kattaa mm. suurkuvatulostimet, materiaalit, tulostusvärit, leikkurit, laminaattorit, tuotantolaserit, ohjelmistot, asennustarvikkeet ja display-tuotteet. Tukkuri tarjoaa myös teknisen tuen ja huoltopalvelut sekä työnkulku- ja automaatioratkaisut koulutuksineen. Seri-Decon pääkonttori sekä Suomen ja Viron varastot sijaitsevat Tuusulassa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa. Lisätietoa ja Sd-verkkokauppa: www.seri-deco.fi 

Seri-deco Spandex logo Spandex-logo