Tervetuloa Seri-Decon Demopäiville 10.-12.9.2019

Tervetuloa Seri-Decon Demopäiville 10.-12.9.2019

Seri-Deco esittelee suurkuva- ja tekstiilituotannon uusimmat tuulet demohallissaan. Tervetuloa inspiroitumaan ja hakemaan ideoita!

Näe tekstiilituotannon uusi aikakausi

HP STITCH S500 -sublimaatiotulostin ja Klieverikin kalenteri ovat ensiesittelyssä Suomessa! HP:n edistyksellisen dye-sub -tulostusteknologian ansiosta vähennät tulostusaikaa sekä väri- ja materiaalihukkaa tekstiilituotannossa ja saavutat yhdenmukaiset, samana toistuvat ja upeat värit kankaissa.

Laajenna ja monipuolista suurkuvatuotantoa!

Esittelemme Demopäivillä HP Latex R2000 -tasotulostimen monipuoliset tuotantomahdollisuudet. Näe miten tulostus-leikkuu-työnkulku onnistuu saumattomasti R2000-tulostimen ja Summa F -tasoleikkurin väillä tai vaihtoehtoisesti HP latex 365 / 115 -rullatulostimilta Summan rullaleikkureille.

Esittelyssä on myös Rolandin tulostinuutuus TrueVIS VG2, joka on integroidulla leikkurilla ja valkoisella lisävärillä varustettu suurkuvatulostin. Katso myös, miten jälkikäsittely onnistuu helposti Rollsrollerin ja Flexan laminaattoreillla.

Ota kaikki hyödyt irti tuotantolaitteista ja -ohjelmistoista!

Havainnollistamme todellisia tuotantoympäristöjä jäljittelevillä esittelypisteillä vaihtoehtoja kasvattaa tuotantokapasiteettia ja parantaa tuotantotarkkuutta nykyaikaisin tuotantolaittein ja ohjelmistoin. Lisäksi esittelyssä on materiaaliuutuuksia suurkuvatuotantoon. Tarjoamme tapahtumassa kiinnostavien tulostimien ja tuotantolaitteiden sekä uusien ideoiden lisäksi myös pientä purtavaa.


TERVETULOA SERI-DECON DEMOPÄIVILLE!

Aika:    10.–12.9.2019 klo 9–16 (tiistai – torstai)

Paikka: Seri-Deco Democenter, Jusslansuora 10, Tuusula

Kutsu: Katso / lataa tulostettava kutsu tästä (pdf)


Esiteltävät laitteet ja ratkaisut:

 Lisätietoa pääkaupunkiseudun Demopaivät-tapahtumasta: www.demopaivat.fi

Lisätietoa:

Seri-Deco on vuonna 1977 perustettu Tuusulassa sijaitseva graafisen alan tuotteiden maahantuoja. Liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskentelee 40 työntekijää. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. tarra- ja tulostusmateriaalit, display-telineet, suurkuvatulostimet ja niiden huoltopalvelut, tarraleikkurit, laserit ja CNC-jyrsimet. Seri-Deco on osa maailmanlaajuista Spandex konsernia, joka toimii 18 maassa ja työllistää yli 900 työntekijää. www.spandex.fi