3A Composites levyt suurkuvatuotantoon

Sivu päivitettty 9.5.2018

Fespa, European Sign Expo ja Printeriors- messut järjestetään 15. - 18.5.2018 Berliinissä. Seri-Decon yhteistyökumppanit esittelevät paikan päällä jälleen alan edistyksellisimpiä digitaalisen suurkokotulostamisen, opastevalmistamisen ja kuvapintojen jälkikäsittelyn tuotantoratkaisuja. Inspiraatioita omaan toimintaasi voit hakea näyttelyn lisäksi messujen oheisohjelmasta. Lisätietoa tapahtumakokonaisuudesta: www.fespaglobalprintexpo.com.

 

Seri-Decon yhteistyökumppanit Fespassa

 

3A COMPOSITES GMBH / Stand: 3.2 - C40

Johtava levyvalmistaja esittelee Berliinissä laajaa display- ja graafisen tuotannon levyvalikoimaansa. Osastolla voit perehtyä mm.

 • 100% kartonkilevyn DISPAn käyttöön lyhytaikaisessa myymälämainonnassa
 • lämpömuovattavaan, iskunkestävään LUMEX PET-G -polyesterlevyyn
 • ulkomainontaan sopivan SMART-X levyn erinomaiseen työstettävyyteen
 • sisustamiseen ja luonnonmukaisten opastelevyjen tuotantoon sopivaan BANOVA puulevyyn

Valmistajan levymateriaalit Sd-verkkokaupassa

 

A. Berger GmbH /  Stand: 2.2 - A20

Saksalainen A. Berger GmbH esittelee osastolla eri tulostinväritekniikoille ja sovelluskohteisiin soveltuvia kankaitaan. 

Valmistajan tulostuskankaat Sd-verkkokaupassa


AMC AG- Division Intercoat / Stand: 6.2 - B63

Kolmen vuosikymmenen ajan tarramateriaaleja valmistanut saksalainen Intercoat esittelee messuosastollaan eri tulostinväritekniikoille ja sovelluskohteisiin soveltuvia tuotteitaan.

Valmistajan tulostustarrat Sd-verkkokaupassa

 

ASLAN, SCHWARZ GMBH & CO. KG / Stand: 1.2 - B27

Saksalainen tulostettavien ja leikattavien erikoismateriaalien valmistaja Aslan esittelee Berliinissä jälleen uusimmat ja innovatiivisimmat materiaalinsa. Persoonallisista messuosastoistaan tunnettu valmistaja täyttää varmasti myös tänä vuonna odotukset inspiraation lähteenä. 

Valmistajan tulostintarrat Sd-verkkokaupassa

 

GEBRUEDER AURICH GmbH/ Stand: 1.2 - D52

Laadukkaiden suurkuvakankaiden valmistajan inspiroi messuvieraitaan hallissa 1.2.

Valmistajan tulostuskankaat Sd-verkkokaupassa


AVERY DENNISON MATERIALS EUROPE BV / Stand: 6.2 - A42

Avery Dennison, yksi johtavista tulostus- ja leikkuritarrojen valmistajista tuo messuilla jälleen näyttävästi esille digitaalisten ja leikattavien tarrojen käyttömahdollisuuksia niin kiinteistö- kuin ajoneuvokohteissa.

Valmistajan suurkokotarrat Sd-verkkokaupassa

 

BARBIERI / Stand: 1.1 - B30

Värihallinnan merkitys korostuu suurkuvatuotannossa erityisesti tekstiileille tulostettaessa. Barbierin osastolla voit nähdä kuinka tarkasti spektrofotometri mittaa eri materiaalien todelliset väriarvot ja kuinka helposti ylläpidät tuotannon huippukorkeaa laatutasoa. Valmistajan laite huomioi kilpailevista laitteista poiketen tulostusmateriaalien optiset kirkasteet, joita löytyy yleisesti mm. kankaista, papereista ja PP-tulostusmuoveista. Vain ajantasaisten ICC-tulostusprofiilien avulla projektin jokaiseen tuotteeseen saadaan tuotettua yhtenäiset värit, joiden värimaailma noudattaa mahdollisimman hyvin loppuasiakkaan brändivärimäärityksiä materiaalista, tuotantolaitteesta tai projektin ajankohdasta riippumatta. 

Haluatko lisätietoa tuotteista? Ota yhteyttä:  juha.tarvainen@seri-deco.fi

 

CALDERA  / Stand: 2.2 - C12

Lähes 25 vuotta tuotanto-ohjelmistoja kehittäneen ranskalaisen ohjelmistotalon osastolla pääset perehtymään APPE-RIP -työnkulkuohjelmistojen käyttöön.

Haluatko lisätietoa tuotteista? Ota yhteyttä:  juha.tarvainen@seri-deco.fi

 

CHEMICA  / Stand: 4.1 - A20

Ranskalaisen Chemica Groupin osastolla pääset tutustumaan sekä Chemican korkealaatuisiin lämpösiirtomateriaaleihin että Sefa prässeihin.

Valmistajan prässit Sd-verkkokaupassa

Valmistajan lämpösiirtomateriaalit Sd-verkkokaupassa


ENDUTEX - REVESTIMENTOS TEXTEIS SA / Stand: 1.1 - B38

Endutex Revestimentos Texteis SA esittelee Berliinissä mm. laadukkaita bannerimateriaalejaan.

Valmistajan tulostusbannerit Sd-verkkokaupassa


FLEXA SRL / Stand: 3.1 - C20

Rullalaminaattoreiden ja erilaisten jälkikäsittelylaitteiden italialainen valmistaja, Flexa toivottaa suomalaiset messuvieraat tervetulleeksi osastolleen 3.1.-C20 juhlistamaan valmistajan 25 toimintavuotta. Flexa esittelee messuilla mm. uuden Millenium IV -kuumalaminaattorinsa.

Valmistajan laminaattorit Sd-verkkokaupassa

 

 

HP / Stand: 3.2 - C20

HP julkaisee messuilla ensimmäisen HP Latex tasotulostimensa. HP Latex R-malli haastaa levytuotantoa aiemmin hallinneen UV-tuotantotekniikan mm. hajuttomuudellaan, ekologisuudellaan, luonnollisella tulostusjäljellään sekä ongelmattomalla valkoisella lisävärillä. Haluatko tutustua ensimmäisten joukossa suurkuvamarkkinoita mullistavaa hybridilaitteeseen? Varaa HP Latex R-tulostimen ensi-esittely.

Lue ensitiedote HP Latex R -tulostimesta

Valmistajan suurkokotulostimet Sd-verkkokaupassa


JUNKERS & MULLERS GmbH / Stand: 3.2 - C45

Jo kuuden vuosikymmenen ajan korkealaatuisia tekstiilejä valmistanut JM Textiles esittelee Berliinissä laajan kirjon suurkuvatuotantoon soveltuvia kankaitaan.

Valmistajan tulostinkankaat Sd-verkkokaupassa


LANDOR UK / Stand: 6.2 - A80

Brittiläinen, Phototex tulostinmateriaalin valmistaja kutsuu kaikki messuvieraat inspiroitumaan osastolleen.

Valmistajan tulostusmateriaalit Sd-verkkokaupassa


MEDIA IKONOS Sp.z o.o. / Stand: 1.2 - C28

Puolalaisen Media IKONOksen osastolla näet mm. displaytelineissä tai valokaapeissa käytettäviä tulostinmateriaaleja.

Valmistajan tulostinmuovit Sd-verkkokaupassa

 

MTEX Solutions S.A. / Stand: 2.1 - A10/A20

Portugalilainen sublimaatiotulostimien valmistaja havainnollistaa Berliinissä jälleen näyttävästi suorasublimaatiotuotannon mahdollisuuksia.

Valmistajan tulostimet Sd-verkkokaupassa

 

MULTICAM Inc / Stand: 3.1 - D50

Yhdysvaltalaisen MultiCamin osastolla pääset perehtymään jämerien CNC -jyrsimien toimintaan ja teollisten leikkureiden tuotantomahdollisuuksiin graafisella alalla.

Haluatko lisätietoa tuotteista? Ota yhteyttä myynti@seri-deco.fi

 

ONYX Graphics / Stand: 3.2 - C51

Johtavan graafisen alan tuotanto-ohjelmistovalmistajan osastolla pääset perehtymään kehittyneiden APPE-RIP -työnkulkuohjelmistojen käyttöön.

Haluatko lisätietoa tuotteista? Ota yhteyttä:  juha.tarvainen@seri-deco.fi


PONGS Technical Textiles GmbH / Stand: 1.2 - B39

Tulostus- ja somistustekstiilien valmistaja PONGS esittelee Berliinissä upeiden tuotteidensa valikoimaa. Yli vuosisadan kokemuksella korkealaatuisia, ekologisia ja turvallisia tekstiilejä valmistanut saksalainen yritys tarjoaakin paljon tekstiilivaihtoehtoja niin kaupalliseen, sisustukselliseen kuin tilan akustiseen käyttötarpeeseen aina 505cm materiaalileveyksiin asti.

Valmistajan tulostuskankaat Sd-verkkokaupassa

  

RE - BOARD TECHNOLOGY AB / Stand: 3.1 - A67

Inspiroidu Re-Boardin osastolla jämerien ja ekologisten lujakartonkilevyjen käyttömahdollisuuksista mainonta-, display- ja tapahtumakäytössä.

Valmistajan levyt Sd-verkkokaupassa

 

ROFFELSEN PLASTICS BV / Stand: 4.2 - C38

Liimattavien ja ommeltavien kangasreunanauhojen valmistaja toivottaa suomalaiset graafisen alan ammattilaiset tervetulleeksi FESPA -osastolleen.

Valmistajan reunanauhat Sd-verkkokaupassa

 

ROLAND DG BENELUX NV / Stand: 2.2 - B20

Leikkaavista suurkokotulostimista tunnettu tulostinvalmistaja kutsuu Fespa vieraat inspiroitumaan. Roland esittelee laajan laitevalikoimansa: digitaaliset suurkokotulostimet, leikkurit ja integroidut print&cut laitteet, UV-LED tasotulostimet ja dye-sublimaatiolaitteiston.

Luotettavasta ja kestävästä tekniikasta tunnettu, 35 vuotta suurkuvalaitteita valmistanut Roland painottaa laitteidensa olevan enemmän kuin tekniikka. Valmistaja tarjoaakin eri kokoisille organisaatioille kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka sisältävät laitteiston, ohjelmiston ja värien lisäksi koulutukset, lisäpalvelut ja teknisen tuen. Messuilla voitkin tutustua mm. integroiduilla leikkureilla varustettuihin, uuden sukupolven TRUEVIS VG ja SG sarjojen suurkokotulostimiin.

Valmistajan suurkuvatulostimet Sd-verkkokaupassa

 

ROLLS ROLLER AB / Stand: 1.2 - B60

Tasolaminaattoreiden alkuperäiskeksijä, Rollsroller havainnollistaa messuilla jälleen laitteiden ja moninaisten oheistarvikkeiden tuomia käyttöetuja erilaisissa tuotantoympäristöissä. 

Valmistajan laminaattorit Sd-verkkokaupassa

 

ROWMARK BVBA  / Stand: 3.2 - B59

Rowmarkin osastolla voit perehtyä mekaanisten pyöriväteräisten kaiverruskoneiden ja laserlaitteiden työstöön soveltuviin levyihin. Valmistajan kaiverruslevyvalikoima kattaa sisä-, ulko-, pinta- ja peilikaiverrettavat levyt eri väreissä ja paksuuksina. 

Valmistajan kaiverruslevyt ja laserkaiverruslevyt Sd-verkkokaupassa

 

SA International - Europe / Stand: 3.2 - D40

Johtava opastetuotannon, digitaalisen tulostamisen, silkkipainamisen ja CNC jyrsintyöstämisen tuotanto-ohjelmistoja kehittävä SA International (SAi) kutsuu messuvieraat osastolleen 3.2-D40.

Haluatko lisätietoa tuotteista? Ota yhteyttä:  juha.tarvainen@seri-deco.fi

 

SISER s.r.l. / Stand: 4.1 - C69

Italialainen lämpösiirtomateriaalien ja prässien valmistaja esittelee laite- ja materiaalivalikoimaansa osastollaan 4.1.-C69. 

Valmistajan prässit Sd-verkkokaupassaValmistajan lämpösiirtomateriaalit Sd-verkkokaupassa

  

SUMMA / Stand 4.2 - B21

Yli 30 vuotta leikkureita valmistanut Summa esittelee Fespassa kestäviä ja tarkkoja jälkikäsittelylaitteitaan. Messuilla on nähtävissä mm. uusin tasoleikkurimalli F1832, jolla voidaan leikata arkki-, rulla- ja levymateriaaleja ohuesta tarrasta ja paperista aina pahveihin ja jopa 20 mm paksuihin levyihin sekä 183cm leveisiin kangasrulliin. Monipuolisten tasotuotantoleikkureiden lisäksi valmistaja esittelee messuilla laajan rullaleikkurivalikoimansa: Summa S Class 2 ja SummaCut -sarjat.

Valmistajan leikkurit Sd-verkkokaupassa

 

TROTEC Laser GmbH / Stand: 1.1 - B28

Trotec Laser tarjoaa leikkaavia, merkkaavia ja kaivertavia laserlaitteita sekä valmistavalle että graafiselle teollisuudelle. Yhtiö on kehittänyt viime vuosina yhä enemmän graafiselle teollisuudelle soveltuvia lasermalleja.  Lasertekniikalla tuotetaan merkkauksia kaivertamalla materiaalin pintaa. CO2-laserilla saadaan leikattua haastavampia kuvioita kuin leikkuriterälaitteilla eikä työstetyn levyn tasaisia, siistejä reunoja tarvitse hioa enää tuotannon jälkeen hioa. Tuotantotekniikan avulla levy voidaan leikata joko puolittain auki (nuuttaus) tai läpileikkauksella muotoonsa. Yhdistelmälaitteen kuitulaser työstää puolestaan metallipintoihin mm. sarjanumeroita tai yksilöiviä liikelahjamerkintöjä.

Valmistajan laserlaitteet Sd-verkkokaupassa

 

YELLOTOOLS  / Stand: 4.2 - E30

Mainosteippaustarvikkeiden valmistaja tuo kätevät työkalunsa ja uusimmat tarvikkeensa jälleen FESPAAN. Tervetuloa tekemään uusia löytöjä.

Valmistajan työkalut Sd-verkkokaupassa

 

YUPO Europe GmbH / Stand: 1.2 - A60

Valmistaja tuo Fespaan mm. liimattomia tulostusmateriaalejaan messuvieraiden inspiraation lähteeksi.

Valmistajan tulostinmateriaalit Sd-verkkokaupassa

 

CLUB FESPA / Stand: 5.2- D50

Fespa Suomen ryhmämatkan ostaneille messuvieraille lisäetuja. Käy vierailulla kansainvälisen liiton osastolla. Alueen vierestä löydät myös FESPA Awards kisatöiden näyttelyn.

 

Tapahtuman oheisohjelmat

 

Näyttelyn lisäksi uusia ideoita ja tuotantovinkkejä voit saada myös messujen oheisohjelmasta.

 • Trend Theater -ohjelmalavalla voit kuulla uusimman FESPA Print Census 2018 -raportin alasta
 • FESPA AWARDS 2018 kisatyöt ovat nähtävissä messukeskuksessa. Voittajat palkitaan tapahtuman iltagaalassa. 
 • Fespa World Wrap Mastersissa kisaavat Euroopan taitavimmat yliteippaajat. 
 • Printeriors -messuosa tarjoaa sisustusratkaisuihin keskittyviä osastoja. Luvassa on myös Printeriors Conference -seminaari, jossa puhuvat mm. Nigel Webster / PressOn ja Alberto Allesi / Alberto Allesi.

 Lisätietoa tapahtumakokonaisuudesta: www.fespaglobalprintexpo.com.

 

Seri-Decon väki messuilla

 

Varmista messuille yhteinen tapaaminen tutun Sd-edustajan kanssa. Sovi messutapaaminen ennakkoon:

 • Nuutti Jääskeläinen   puh. 010 841 8069   (15.-17.5.)
 • Timo Kymäläinen   puh. 010 841 8074   (15.-17.5.)
 • Juha Myllyniemi   puh. 010 841 8083   (14.-18.5.)
 • Reijo Puotsaari   puh. 010 841 8078   (15.-17.5.)
 • Jari Pyykkö   puh. 010 841 8075   (15.-17.5.)
 • Harri Salminen   puh. 010 841 8079   (15.-17.5.)
 • Jukka Salomaa   puh. 010 841 8085   (15.-17.5.)
 • Jouni Seppälä   puh. 010 841 8089   (15.-17.5.)
 • Lassi Suoranta   puh. 010 841 8086   (15.-17.5.)
 • Juha Tarvainen   puh. 010 841 8065   (15.-17.5.)
 • Miia Mustonen  puh. 010 841 8087   (15.-17.5.)


Nähdään Fespassa

Tutustu messutarjontaan ja rekisteröidy (käytä esim. koodia FESN803) 

 

Näyttelyn aukioloajat:

15.5.2018 - 10.00-18.00
15.5.2018 - 10.00-18.00
15.5.2018 - 10.00-18.00
15.5.2018 - 10.00-16.00

 

Seri-Deco Oy ei vastaa mahdollisista tietosivulla esiintyvistä virheistä.