HP esittelee alaa mullistavan HP Latex R hybriditulostimen 15. toukokuuta Berliinissä järjestetyillä Fespa 2018 messuilla. Vuodesta 2008 alkaen suurkuvamarkkinoita vallanneen vesipohjaisen väriteknologian rullatulostimet saavat nyt rinnalleen myös levymateriaalien tuotantoon soveltuvan tulostinmallin.

 

HP julkisti viime viikolla ISA Sign Expossa ensitiedotteen toukokuussa julkaistavasta HP Latex R -tulostimesta. HP Latex tulostinperheen uusin malli on kehitetty värikylläisten ja hajuttomien kuvien tehokkaaseen tuotantoon niin pehmeille rullamaterialeille kuin koville levypinnoille. Valkoisella lisävärillä varustettu hybriditulostin tuottaa korkealaatuista kuvaa erilaisten tarrojen, tapettien ja kankaiden lisäksi nyt myös puu- ja lasipinnoille sekä alumiini-, muovi- ja vaahtomuovilevyille.

HP Latex -tulostinperheen R-malli tuleekin voimakkaasti haastamaan levytuotantoa aiemmin hallinneen UV-tuotantotekniikan mm. hajuttomuudellaan, ekologisuudellaan, luonnollisella tulostusjäljellään sekä ongelmattomalla valkoisella lisävärillä.

Patentoidun HP Latex tulostusteknologian toinen vuosikymmen markkinoilla alkaa mullistavan R -hybridimallin ohjastamana, jonka yksityiskohtaiset tiedot julkaistaan toukokuussa Fespa 2018 -messuilla. Hybriditulostimen voi nähdä Suomessa syyskuussa Seri-Decon Demopäivillä.

 

HP Latex väriteknologialla kemikaalivapaat suurkuvat

Vuonna 2008 lanseerattu, vesipohjainen HP Latex väriteknologia perustuu lateksipartikkeleihin, joiden sisään väripigmentit kapseloituvat tuotannon lämmitysvaiheiden yhteydessä. Näin saadaan mekaanista hankausta, kosteutta, lämpötilavaihteluja ja voimakasta UV-säteilyä kestävä, välittömästi kuiva, hajuton ja värikylläinen tulostepinta. Tulostetta ei tarvitse laminoida ja kuva voidaan asentaa suoraan tuotannon jälkeen myös hajusteherkkiin tiloihin kuten sairaaloihin, päiväkoteihin tai lasten huoneisin. HP Latex suurkuvateknologialle onkin myönnetty korkein UL GreenGuard Gold sertifikaatti.

Kemikaalivapaan, hajuttoman HP Latex väriteknologian tuotantomahdollisuudet ovat erittäin laajat. Suurkuvalaitteilla saadaan korkealaatuista jälkeä niin päällystämättömille papereille, huokoisille kuitumateriaaleille, tapettimateriaaleille, tarroille ja tulostusmuoveille sekä uuden R-sarjan myötä erilaisille koville materiaaleille ja levypinnoille. HP Latex suurkuvatekniikkaa hyödynnetään monipuolisesti niin mainos-, opaste- ja sisustustuotteiden kuin ajoneuvomerkkauksien tuotantoon. Lisätietoa HP Latex teknologiasta Tietoa pintaa syvemmältä blogista.

 

 

Jälleen aika uudelle suurkuvateknologian mullistukselle.

Oletko valmis?