Toimi nopeasti ja varaa HP PageWide XL CAD-GIS tuotantoratkaisun esittely organisaatiosi pihalle teille sopivalle ajankohdalle.

HP PageWide demokiertue Suomessa 24.-28.9.2018 - Varaa esittely! 

CAD-GIS tuotantoratkaisuja esittelevä HP PageWide XL demorekka on syyskiertueella mm. pääkaupunkiseudulla sekä Lappeenrannan, Jyväskylän ja Vaasan seudulla 24.-28.9.2018. Kysy vapaita esittelyaikoja ja varaa demo!

Kiertueen aikataulu:

Ma 24.9.  Pääkaupunkiseutu / Turun seutu - Ota yhteyttä ja varaa esittelyaika 

Ti 25.9.  Pääkaupunkiseutu / Turun seutu - Ota yhteyttä ja varaa esittelyaika 

Ke 26.9. Lappeenrannan seutu - Ota yhteyttä ja varaa esittelyaika 

To 27.9. Jyväskylän seutu - Ota yhteyttä ja varaa esittelyaika

Pe 28.9. Vaasan seutu - Ota yhteyttä ja varaa esittelyaika

 

Haluaisitko perehtyä HP Pagewide XL tuotantoratkaisujen mahdollisuuksiin? Kysy vapaita esittelyaikoja ja varaa esittely kätevästi yrityksesi pihaan. Valmistajan uusimpien laitteiden avulla suurkokoisten CAD-GIS-POS aineistojen tallentaminen, arkistointi ja kopiointi on aiempaa helpompaa, yksinkertaisempaa, edullisempaa ja laadukkaampaa.

Varaukset: +358 10 841 8095 / petri.rosenqvist@seri-deco.fi TAI +358 10 841 8083 / juha.myllyniemi@seri-deco.fi

Ota yhteyttä!


 

Lisätietoa kiertueesta ja HP PageWide XL 5100 MFP -tulostimesta:

Skannaus- ja tulostusratkaisuja esittelevä HP PageWide XL -minirekka saapuu Keski-Euroopasta Suomeen syyskiertueensa merkeissä. Jo toista vuotta ympäri Eurooppaa kiertänyt esittelykokonaisuus havainnollistaa näppärästi CAD-GIS ammattilaisten luona ainutlaatuisen tulostusjärjestelmän mahdollisuuksia.

Skannerin, pigmenttipohjaisen tulostimen, ohjelmistojen ja viimeistelylaitteiden sekä arkea helpottavan ennakkohuoltojärjestelmän kattava kokonaisuus tekee suurkuvien tallentamisesta, arkistoinnista ja kopioinnista käyttäjilleen aiempaa helpompaa ja tuotantokustannuksiltaan jopa 50% edullisempaa aineiston koosta tai värillisyydestä riippumatta.

HP esittelyrekan kyydissä kiertää integroidulla suurkuvaskannerilla ja HP SmartStream -työnkulkuohjelmistolla varustettu HP PageWide XL 5100 MFP CMYK -monitoimitulostin sekä yksityiskohtaisesti tekniikan tunteva asiantuntija ja sertifioidun myyntiorganisaation, Seri-Deco Oy:n edustaja. ’Halusimme tuoda tekniikan ja järjestelmäkokonaisuuden lähelle suurkuvaratkaisuja tarvitsevien arkea. Esittelyn aikana ehdimme kahvikeskustelun merkeissä perehtyä niin tuotantotekniikkaan kuin pohtia digitointia ja aineistohallintaa organisaation tarpeiden mukaan’ kertoo Jari-Pekka Koskenmies, Large Format Country Business Manager HP Suomen organisaatiosta.

 

Miksi tuotantoesittely tulisi nähdä?

Valmistaja lanseerasi HP Pagewide XL tulostustekniikan vuonna 2015. Valmistajan omista tuoteyksiköistä koostuva tuotantojärjestelmä mahdollistaa työnkulun yhdistäminen ja laitekannan supistaminen. ’Tuotannon suoraviivaistamisen myötä organisaatio voi saada suorien laitekustannusten ja välilliset kustannusten kautta jopa kymmenien prosenttien säästöt. Ja kaikkia yrittäjiä sekä osastojohtajia kiinnostaa kannattavuuden lisääminen ja kustannusten vähentäminen’, selittää Myllyniemi Seri-Decolta.

 Perinteisestä mustesuihkutulostustekniikasta poiketen HP:n tulostimen tulostuspää ei liiku poikittain median kulkusuuntaan nähden eikä tulosteen kiinnittämiseen tarvita lämpöä tai painetta. Musteenkulutus CAD viivakuvalle noin 10% peittoasteella on jopa alle 0,4ml/m2. Näiden seikkojen ansiosta tulostustekniikka on toner-teknologiaan verrattuna nopeampi sekä kustannus- ja energiatehokkaampi. Pigmenttipohjaisen väritekniikan myötä tuotantokustannukset ovat samat tulostettaessa musta-valkoisia tai värillisiä suurkuva-aineistoja. ’HP:n pigmenttipohjaiset värit kestävät kovassakin käytössä ja ne ovat arkistointikestäviä. Kaikille HP PageWide XL – pigmenttimusteille on myönnetty ISO11798 sertifikaatti’, argumentoi Juha Myllyniemi vielä lopuksi.

 Lisätietoja tulostimesta:

 


Lisätietoa Seri-Decosta:

Seri-Deco HP PageWide XL sertifioitu Gold Partner jälleenmyyjä


Seri-Deco Oy on HP PageWide XL Certified Gold Partner ja vastaa HP PageWide XL tuotantojärjestelmien myynnistä, teknisestä tuesta ja huoltopalveluista Suomessa. 

  

Varaa HP PageWide XL tuotantoesittely

  • Juha Myllyniemi, CAD-GIS ratkaisujen myynti +358 10 841 8083 / juha.myllyniemi@seri-deco.fi
  • Petri Roseqvist, CAD-GIS ratkaisujen tekninen asiantuntija +358 10 841 8095 / petri.rosenqvist@seri-deco.fi