Perehdy tuotantojärjestelmän mahdollisuuksiin sinulle sopivana ajankohtana.

 Toimi heti ja ennakkovaraa esittely

  • MA 30.4.2018: esittelyaikoja vapaana Varaa aika!
  • KE 2.5.2018: esittelyaikoja vapaana   Varaa aika!
  • TO 3.5.2018: esittelyaikoja vapaana  Varaa aika!
  • PE 4.5.2018: esittelyajat täynnä   -

 


 

 

CAD-GIS tuotantoratkaisujen demorekka vappuviikolla Suomeen

 

Skannaus- ja tulostusratkaisuja esittelevä HP PageWide XL -minirekka saapuu jälleen Keski-Euroopasta Suomeen 30.4.-4.5.2018 kevätkiertueen merkeissä. Jo toista vuotta ympäri Eurooppaa kiertänyt esittelykokonaisuus havainnollistaa näppärästi CAD-GIS ammattilaisten luona ainutlaatuisen tulostusjärjestelmän mahdollisuuksia.

Skannerin, pigmenttipohjaisen tulostimen, ohjelmistojen ja viimeistelylaitteiden sekä arkea helpottavan ennakkohuoltojärjestelmän kattava kokonaisuus tekee suurkuvien tallentamisesta, arkistoinnista ja kopioinnista käyttäjilleen aiempaan helpompaa ja tuotantokustannuksiltaan jopa 50% edullisempaa aineiston koosta tai värillisyydestä riippumatta.

 

HP esittelyrekan kyydissä kiertää integroidulla suurkuvaskannerilla ja HP SmartStream -työnkulkuohjelmistolla varustettu HP PageWide XL 5100 MFP CMYK -monitoimitulostin sekä yksityiskohtaisesti tekniikan tunteva asiantuntija ja sertifioidun myyntiorganisaation, Seri-Deco Oy:n edustaja. ’Halusimme tuoda tekniikan ja järjestelmäkokonaisuuden lähelle suurkuvaratkaisuja tarvitsevien arkea. Esittelyn aikana ehdimme kahvikeskustelun merkeissä perehtyä niin tuotantotekniikkaan kuin pohtia digitointia ja aineistohallintaa organisaation tarpeiden mukaan’ kertoo Jari-Pekka Koskenmies, Large Format Country Business Manager HP Suomen organisaatiosta.


Juha Myllyniemi Seri-Decosta kertoo HP PageWide XL kiertueen tarkan aikataulun tarkentuvan lähiviikkoina ja reitin määräytyvän pitkälti ennakkovarattujen esittelyjen mukaan. Tukkuri tiedottaa tarkemmista ajankohdista eri viestintämedioidensa kautta talven aikana.


Miksi tuotantoesittely tulisi nähdä?


Valmistaja lanseerasi HP Pagewide XL tulostustekniikan vuonna 2015. Valmistajan omista tuoteyksiköistä koostuva tuotantojärjestelmä mahdollistaa työnkulun yhdistäminen ja laitekannan supistaminen. ’Tuotannon suoraviivaistamisen myötä organisaatio voi saada suorien laitekustannusten ja välilliset kustannusten kautta jopa kymmenien prosenttien säästöt. Ja kaikkia yrittäjiä sekä osastojohtajia kiinnostaa kannattavuuden lisääminen ja kustannusten vähentäminen’, selittää Myllyniemi Seri-Decolta.

 Perinteisestä mustesuihkutulostustekniikasta poiketen HP:n tulostimen tulostuspää ei liiku poikittain median kulkusuuntaan nähden eikä tulosteen kiinnittämiseen tarvita lämpöä tai painetta. Musteenkulutus CAD viivakuvalle noin 10% peittoasteella on jopa alle 0,4ml/m2. Näiden seikkojen ansiosta tulostustekniikka on toner-teknologiaan verrattuna nopeampi sekä kustannus- ja energiatehokkaampi. Pigmenttipohjaisen väritekniikan myötä tuotantokustannukset ovat samat tulostettaessa musta-valkoisia tai värillisiä suurkuva-aineistoja. ’HP:n pigmenttipohjaiset värit kestävät kovassakin käytössä ja ne ovat arkistointikestäviä. Kaikille HP PageWide XL – pigmenttimusteille on myönnetty ISO11798 sertifikaatti’, argumentoi Juha Myllyniemi vielä lopuksi.

 


Lisätietoa jälleenmyyjästä

Seri-Deco HP PageWide XL sertifioitu Gold Partner jälleenmyyjä


HP PageWide XL Certified Gold Partner, Seri-Deco vastaa HP PageWide XL tuotantojärjestelmien myynnistä, teknisestä tuesta ja huoltopalveluista Suomessa. Edustus siirtyi graafisen alan johtavalle suurkuvatukkurille yrityskaupan myötä vuonna 2016, jolloin 40-vuotias tukkuri-/maahantuontiyritys osti toisen pitkäaikaisen HP kumppanin, Wideco Oy:n liiketoiminnat.

 


Lisätietoa tuotteista ja Seri-Decon toiminnasta

 

Varaa HP PageWide XL tuotantoesittely»