Tervetuloa Kirjaudu sisään

Nouseva

1-5 / 136

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Spandex tiedottaa 4/2024

10.4.2024 9.00

Spandex

Spandex tiedottaa 4/2024

Huhtikuun 2024 uutiskirjeessä esittelemme suosituimmat Solar Gard, 3M ja ImagePerfect auringonsuojakalvot ja Aluflor asfalttitarran näyttävään ulkomainontaan. Lisäksi Spandexin oma uusi AUTO-tuotesarja laajenee AUTO SE -yliteippaustarroilla, jotka ovat Orafolin valmistamia ja saatavilla yksinoikeudella Spandexilta. Lue myös Spandexin konsernijohtajan blogista, miten Zenolla saa kasvua liiketoimintaan. Järjestämme seuraavan Zeno-webinaarin ti 23.4. klo 9. Kannattaa ilmoittautua mukaan, niin näet miten helppoa autoteippausten suunnittelu Zenolla on. Mukavia lukuhetkiä uutiskirjeen parissa!

Lue lisää
Posted By Hanna Jauhola

Spandexin ZENO-webinaari 27.3.2024

Osallistu Spandexin ZENO-webinaariin tiistaina 23.4. klo 9

 

 

Lue lisää

Asiasanat:

Posted By Hanna Jauhola

Spandex tiedottaa 3/2024

21.3.2024 8.00

Spandex

Spandex tiedottaa 3/2024

Maaliskuun uutiskirjeessä esittelemme Zenon - uudenlaisen ohjelmiston autoteippausten suunnitteluun ja esittelyyn! Ilmoittaudu mukaan Zeno-webinaariin 29.3. niin näet, miten helppoa Zenolla suunnittelu ja 3D-mallinnus on. Blogin aiheena on autoteippausliiketoiminnan kasvattaminen Zenon avulla. Laitepuolelta esittelyssä ovat uudet Roland Camm-1 GR2-tarraleikkurit ja materiaaliuutuuksina Averyn SWF Rugged -yliteippaustarrat. Tutustu myös kevään kampanjoihimme tai osallistu huhtikuussa järjestettävälle PPF-kalvojen asennuskurssille. Mukavia lukuhetkiä!

Lue lisää
Posted By Hanna Jauhola

Vinkit oikeanlaisen tarramateriaalin valintaanSpandex esittelee Zenon – uuden tavan visualisoida autoteippauksia   

Spandex julkisti autoteippausten 3D-visualisointiin uudenlaisen suunnitteluohjelmiston Zenon. Zeno auttaa autoteippauksia toteuttavia yrityksiä luomaan ja visualisoimaan aidonnäköisiä 3D-mallinnuksia autoteippauksista. Zeno on tilattavissa yksinoikeudella vain Spandexista.

 

 

Lue lisää
Posted By Hanna Jauhola

Spandex esittelee Zenon!

Spandexin tiedote: ZENO – Uudenlainen ohjelmisto autoteippausten suunnitteluun

Esittelyssä ZENO – uusi interaktiivinen tapa suunnitella ja esitellä autoteippaukset!

ZENO on tilauspohjainen ohjelmisto, jolla voit suunnitella ja visualisoida asiakkaillesi todella tyylikkäitä ja aidonnäköisiä auto- ja yliteippauksia hetkessä.

Valitse 600+ automallin joukosta ja esittele autoteippaussuunnitelmasi asiakkaille upeilla 3D-mallinnuksilla, aidonnäköisillä kuvilla ja videoilla, jotka voit toimittaa heille saman tien.

Zenon avulla voit esitellä teippaussuunnitelmasi asiakkaillesi nopeasti ja vakuuttavasti!

Lue lisää
Posted By Hanna Jauhola
Nouseva

1-5 / 136

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Etkö löytänyt etsimääsi?

Anna meidän auttaa löytämään organisaatiosi tarpeisiin sopiva tuotantoratkaisu. Kaikki laitteet ja tarvikkeet saman katon alta kuvan tuottamiseksi erilaisille pinnoille, kuvien viimeistelyyn ja tuotteiden esillepanoon.

Ota yhteyttä