Jusslan Demopäivät on suurkuva- ja erikoispainolaitteistojen sekä -tarvikkeiden maahantuojien samanaikaisesti järjestettävä demotapahtuma 6.–7. syyskuuta 2017. Ovet ovat auki klo 9-16 viidellä eri graafisen alan toimijalla: Seri-Decolla, Canonilla, KTA/Cortexilla, Signcomilla ja Sesomalla.

Toimintansa neljää vuosikymmentä juhlistava Seri-Deco järjestää omalta osaltaan Jusslan Demopäivät jo kuudennen kerran. Jusslan teollisuusalueella järjestettävässä myyntinäyttelyssä havainnollistetaan suurkuvatuotannon mahdollisuuksia sekä tehokkuutta ja laatua parantavia ratkaisuja erilaisten laitteiden ja tarvikkeiden käyttödemojen sekä hyödyllisten tietoiskujen merkeissä.

Tukkurin koulutus- ja esittelytiloissa on näyttävästi esillä suurkuvamarkkinoita hallitsevan HP Latex suurkuvatekniikan laajat käyttömahdollisuudet mm. korkealaatuisten ja hajuttomien mainoskuvien tai sisustuselementtien tuottamiseksi. HP Latex on edelleen markkinoiden ainoa suurkuvatekniikka, joka on saavuttanut sisäilman laatua koskevan UL GreenGuard sertifikaatin korkeimman Gold -tason(full decorated room 94,6m2 luokkahuonekäytössä). Näyttelytilaan sisustettu huone antaakin paljon vinkkejä suurkuva-alan tuotantomahdollisuuksista tilojen kaupalliseen uudistamiseen ja sisustamiseen.

Tapahtumapäivillä havainnollistetaan kuinka vuonna 2008 lanseerattu HP Latex väritekniikka tarjoaa niin pienyrittäjälle, keskikokoiselle tuotantotalolle kuin teollisille tulostajille hyödyllisiä lisätyökaluja aineiston suunnitteluun, tehokkaaseen työnkulkuun ja korkeamman laatutason ylläpitämiseen.

’Käsittelemme tietoiskuissa HP Latex tulostimen sisäistä HP CSP profilointityökalua (hp Custom Substrate Profiling), jonka avulla tulostaja varmistaa tuotantolaadun kaikissa tilanteissa sekä voi minimoida tuotantoajan ja materiaalihävikin’, kertoo Seri-Decon markkinointipäällikkö Miia Mustonen.

Tukkuri esittelee myös valmistajan HP Print and Cut tuotantokokonaisuuden. ’Osoitamme laitedemoissa kuinka saumattomasti yhteen toimivat, erilliset tulostin ja leikkuriyksikkö yhdistettynä samaan työnkulkuohjelmistoon voi olla integroitua ratkaisua tehokkaampi ja vähemmän tilaa vievä tuotantoratkaisu’, Mustonen jatkaa.

Tietoiskuissa käsitellään myös yrittäjien kotisivuille integroitavia, pilvipalvelussa toimivia suunnittelu- ja tuotanto-ohjelmistoja. Tilauudistamiseen soveltuva HP WallArt sekä vastikään lanseerattu HP Signage Suite opaste-, tekstiilimerkintä- ja rollup-tuotantoon ovat valmiita työkaluja yrittäjille helposti laajentaa sähköiseen liiketoimintaan.

Seri-Decon myyntinäyttelyssä korostetaan myös viimeistelyn tehokkuutta. Yhdessä tietoiskuosiossa käsitellään tasolaitteiden työnkulkuratkaisuja eri kokoisille tuotantotaloille. Työnkulun tehokkuutta havainnollistetaan myös erilaisin laitenäytöksin.

Demopäivillä on nähtävissä myös uutuuslaitteita. Tasolaminaattorin alkuperäiskeksijä ROLLSROLLER on vastannut markkinoiden kysyntään ja lanseerannut päätuotteensa rinnalle ROLL-X -laminaattorisarjan, jossa laminointitela on rakennettu avoimeksi, ilman lisätankoa. ROLL-X Advantage laminaattorin ensiesittely tapahtuu demopäivillä. Lisäksi leikkaava, merkkaava ja kaivertava Trotec Speedy 360 laser ainutlaatuisella Sonar™ kohdistustekniikalla ja multifunctional-pöydällä odotetaan kiinnostavan kaivertamisen ammattilaisia.

Myyntipäivillä pääsee tutustumaan lisäksi tukkurin laajaan materiaalivalikoimaan myymälämainonnan, opastetuotannon, sisustusratkaisujen, promootioiden ja ajoneuvomerkintöjen tuottamiseksi. Paikan päällä voi testata ensimmäisten joukossa 4.9. Euroopassa lanseerattavia Avery Dennisonin tuotantomateriaaleja ja käteviä Yellotools työkaluja. Avery Dennisonin kouluttaja antaa lisäksi vinkkejä ammattitaitoiseen ja kestävään teippaamiseen.

Seri-Decon myyntinäyttely järjestetään tukkurin erillisessä näyttelyrakennuksessa osoitteessa Jusslansuora 10. Myös toimisto- ja varastorakennus osoitteessa Jusslansuora 15 on vieraille avoin.

 

Lisätietoa:

 

Seri-Deco Oy   |    puh. 010 841 8080    |     myynti@seri-deco.fi

Seri-Deco on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän laitteiden, materiaalien ja tarvikkeiden maahantuoja. Tarjoamme ratkaisuja kuvan tai merkkauksen tuotantoon erilaisille pinnoille sekä tuotteiden viimeistelyyn ja esillepanoon. Tuotevalikoima kattaa suurkuvatulostimet, leikkurit, tuotantolaserit, CNC-jyrsimet, laminaattorit, ohjelmistot, tuotantomateriaalit ja –levyt sekä displaytuotteet. Palveluksessamme työskentelevät 42 ammattilaista varmistavat sujuvan logistiikan lisäksi ammattitaitoisen asiakaspalvelun sekä toimivat tuki‐ ja huoltopalvelut. Seri-Decon pääkonttori ja Suomen varastot sijaitsevat Tuusulassa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa.

 • Konsernin liikevaihto 13,8 miljoonaa euroa
 • Henkilöstö: 42 (Suomi 37, tytäryhtiö Liettua 5)
 • Konsernin pääkonttori ja Suomen varastot Tuusula
 • Tytäryhtiö Seri-Deco UAB Vilna, Liettua
 • Myynti ja konsultointi rahoitusratkaisuissa
 • Asiakaspalvelu ja verkkokauppa (FI, EE, LT)
 • Pk-seudun vientipalvelu
 • Leikkaus- ja sahauspalvelut: kiinteistöikkunakalvot, kehysmateriaalit, levyt
 • Varastointipalvelu
 • Asennus, tekninen tuki ja huoltopalvelut
 • Koulutuspalvelut 

www.seri-deco.com     |     www.seri-deco.fi     |     www.seri-deco.lt    |     www.seri-deco.ee