Tervetuloa Kirjaudu sisään

  • Asiakaspalvelu:
  • ma–pe 816
  • 010 841 8080

Arvot

Laadukkuus

Pyrimme kaikessa toiminnassamme parhaaseen laatutasoon. Laadukkuuden lähtökohtana on harkitusti valittu, laaja tuotevalikoima. Vain kokonaisuutta tarjoamalla voimme todella auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä. 

Panostamme erityisesti hyvään asiakaspalveluun ja sujuvaan materiaalilogistiikkaan. Myös ripeä huolto- ja varaosapalvelu sekä asiantunteva tekninen puhelintuki antavat asiakkaillemme tuotantovarmuutta. Noudatamme toiminnassamme laatujärjestelmää.

Luottamus

Jokaiselle asiakkaalle on nimetty henkilökohtainen myyntiedustaja, joka tuntee yrityksen toimintatarpeet vuosia, jopa vuosikymmeniä kestäneen yhteistyön tuloksena. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas.

Seri-Deco keskittyy yksinomaan myymään ja markkinoimaan graafisen alan tuotantoratkaisuja. Emme jatkojalosta maahantuomiamme tuotteita tai muutoin kilpaile asiakkaidemme kanssa.

Edelläkävijyys

Seuraamme aktiivisesti alan markkinoita. Säännöllisesti uudistuvan tuotevalikoimamme merkit edustavat uusinta teknologiaa. Pitkä alan kokemus antaa perspektiiviä valintoihimme ja auttaa ennakoimaan markkinoiden kehityssuuntia.

Vastuullisuus

Seri-Decon toiminta perustuu rehellisyyteen ja avoimuuteen henkilökuntaa, asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja muita alan toimijoita kohtaan. Ympäristöarvot ja yhteiskunnallinen vastuu huomioidaan kaikessa toiminnassa ja päätöksenteossa.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Anna meidän auttaa löytämään organisaatiosi tarpeisiin sopiva tuotantoratkaisu. Kaikki laitteet ja tarvikkeet saman katon alta kuvan tuottamiseksi erilaisille pinnoille, kuvien viimeistelyyn ja tuotteiden esillepanoon.

Ota yhteyttä