Tervetuloa Kirjaudu sisään

  • Asiakaspalvelu:
  • ma–pe 816
  • 010 841 8080

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste on laadittu 11.08.2008.

REKISTERINPITÄJÄ

Seri-Deco Oy (y-tun: 1035764-4)
Jusslansuora 15
04360 TUUSULA
Puhelin 010 841 8080
myynti@seri-deco.fi

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Tanja Kipinä
Puhelin 010 841 8080
tanja.kipina@seri-deco.fi

REKISTERIN NIMI

Seri-Decon asiakasrekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakkaiden tilausten käsittely ja arkistointi. Tietoja voidaan käyttää Seri-Decon toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin tai sähköiseen mainontaan luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen ilmoittamalla siitä Seri-Decon asiakaspalveluun, sähköpostitse myynti@seri-deco.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja

  • • Henkilön etu- ja sukunimi
  • • Sähköpostiosoite
  • • Postiosoite
  • • Puhelinnumero
  • • Tiedot käsitellyistä tilauksista

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Seri-Decon ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan nimetyillä henkilöillä (käyttäjätunnus + salasana). Rekisteri sijaitsee salasanasuojatuilla palvelimilla.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Anna meidän auttaa löytämään organisaatiosi tarpeisiin sopiva tuotantoratkaisu. Kaikki laitteet ja tarvikkeet saman katon alta kuvan tuottamiseksi erilaisille pinnoille, kuvien viimeistelyyn ja tuotteiden esillepanoon.

Ota yhteyttä